Skip to content

Avís legal

Mitjançant el present avís legal, Associació XDESC Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat posa a la disposició dels seus usuaris la informació general que els prestadors de serveis de la societat de la informació estem obligats a posar a la seva disposició, per imperatiu de l’art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

S’informa que el lloc web xarxaemprenedoressc.cat és titularitat de XDESC Xarxa Dones Emprenedores de Sant Cugat legalment registrada C.I.F Nº CIF G67002198 i el domicili social de la qual es troba en Rambla de Ca Mora,18 ESC A 3er 1ª 08172 de Sant Cugat del Vallès A l’efecte de contacte i informació XDESC Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat posa a la disposició de l’usuari la següent adreça de correu electrònic: info@emprenedoressc.cat.
L’objecte del lloc web és posar a la disposició de l’usuari informació clara sobre els serveis prestats per la societat titular.

 

ACCÉS Al LLOC WEB I ACCEPTACIÓ DE L’AVÍS LEGAL

En accedir a aquest lloc web, vostè adquireix la condició de usuari i accepta plenament totes i cadascuna de les condicions que conté aquest Avís Legal. La finalitat del portal web és la de posar a la seva disposició els serveis que l’associació ofereix, a través de la web podrà contactar amb nosaltres, així com sol·licitar informació.

L’usuari es compromet a fer ús dels serveis i utilitats que ofereix XDESC Xarxa Dones Emprenedores de Sant Cugat legalment registrada, de conformitat amb el seu codi ètic, les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i aquest Avís Legal. L’usuari respondrà davant XDESC o enfront de tercers, de qualssevol incompliment que es produïes com a conseqüència de l’anterior.

L’establiment d’un enllaç o link a una altra pàgina o lloc en Internet, si escau, no implica en cap cas l’existència de relacions entre XDESC i el titular o propietari del lloc web al que s’enllaci, ni tampoc l’acceptació i aprovació per part de XDESC dels seus continguts o serveis. Qui es proposi establir un enllaç o link a aquest lloc web, haurà de sol·licitar prèviament consentiment a XDESC, reservant-se aquesta última el dret a reclamar els possibles danys que es poguessin provocar per l’establiment d’aquest enllaç o link sense la necessària autorització.

ÚS DE LA WEB PER PART DEL VISITANT

L’usuari haurà de llegir atentament l’Avís Legal i la Política de Privadesa i Cookies en cadascuna de les ocasions que utilitzi aquesta web, ja que les condicions recollides poden sofrir modificacions a cada moment. A més, es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i de tots els continguts, de conformitat amb la legislació aplicable. L’usuari haurà d’abstenir-se de:

  1. Fer un ús no autoritzat o fraudulent de la web i/o dels continguts de XDESC.
  2. Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics del propietari del domini, dels seus proveïdors o de tercers.
  3. Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades del propietari del domini o webs satèl·lits o propietat seva o dels usuaris del mateix.
    d. Suprimir, ocultar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets del titular de la web, de tercers incorporats als continguts o comentaris, així com els dispositius tècnics de protecció o qualssevol mecanismes d’informació que puguin inserir en els continguts.
  4. Realitzar còpia i/o publicació de la pàgina web, sense autorització expressa de XDESC, per escrit o qualsevol dels seus llocs web.

 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Associació XDESC Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat en virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1 paràgraf segon de la llei de propietat intel·lectual, informa que queda expressament prohibides la reproducció i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Associació XDESC Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat . L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial de l’ Associació XDESC Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat .
Es permet la visualització de tots els continguts i elements del portal web, així com la seva impressió, còpia i emmagatzematge en qualsevol suport físic o tecnològic sempre que sigui,

única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari de la es compromet a abstenir-se de suprimir, alterar o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a la pàgina web https://xarxaemprenedoressc.cat

 

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT. ENLLAÇ

Associació XDESC Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat no es fa responsable, en cap cas dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

A causa de l’existència d’enllaços i hipervincles cap a altres llocs web en els continguts del portal web https://xarxaemprenedoressc.cat, la societat informa que Associació XDESC Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat no exercirà cap control sobre aquests llocs i continguts. En cap concepte assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’enllaços de tercers ni garantirà la disponibilitat, qualitat, veracitat, exactitud i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap de dites “hipervincles” i altres llocs d’Internet.

La inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus fusió o participació amb les entitats terceres.

LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ

La legislació aplicable al present Avís Legal serà la legislació espanyola, i la jurisdicció competent per conèixer de qualssevol demanda que aquest lloc web susciti serà la dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona

Associació XDESC Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat denunciarà qualsevol incompliment de les presents condicions, així com un ús indegut o negligent del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre segons dret.

De la mateixa manera, els titulars del portal web xarxaemprenedoressc.cat es reserven el dret de denegar o retirar l’accés al lloc web i/o als serveis oferts sense previ avís o a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin el present Avís Legal, la Política de Cookies o faci cas omís a la Política de Privadesa.

Back To Top