Loading...
Beneficis i Objectius 2018-07-18T20:44:29+00:00

L’emprenedoria està prenent un paper cada cop més preponderant en els darrers anys.  Les persones que decideixen crear el seu propi “lloc de treball” disposen de més recursos, formació i vivers empresarials per endegar els seus projectes professionals.  Però tot això pot fallar si falla un aspecte primordial: el factor humà en el més ampli sentit de la paraula.

La Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat va néixer per desenvolupar aquest aspecte en el nostre entorn més proper, la nostra ciutat.  Dones emprenedores de Sant Cugat i d’altres ciutats properes hem trobat en aquesta xarxa la manera de compartir inquietuds, talents i suport.  De parlar de nosaltres, dels nostres projectes i d’allò que ens ha funcionat.  De crear aliances que es converteixen en fortaleses.  I de generar negoci!

Quins beneficis tindràs com a sòcia de la XDESC?

Conèixer-se i relacionar-se: Formar part d’una comunitat real de dones emprenedores, empresàries, directives i professionals com tu on crear sinergies, col·laboracions i projectes.  Compartir coneixements i experiències.

Informació i formació: Accedir a tota la informació que genera la XDESC, així com la que comparteix amb altres entitats i empreses.  Formar-te i ampliar els teus coneixements en els tallers, conferències i cursos organitzats per la XDESC.

Networking: Participar en tots els actes de Networking organitzats mensualment per la XDESC i també en tots aquells actes on la XDESC tingui possibilitat de participar. Ser representada per la XDESC en aquelles reunions o actes on sigui convidada.

Visibilitat: Tenir visibilitat entre les sòcies de la XDESC, però també en la seva comunitat extensa (administració i altres entitats o agrupacions empresarials).

Lobby: Ser present i influenciar en els llocs de presa de decisions en l’àmbit empresarial, en la política i la societat civil, esdevenint una veu imprescindible per a les institucions i entitats d’aquests àmbits per tal que la presència de les dones sigui equitativa i per aportar una perspectiva de gènere.

Excel·lència: Ser referència i punt de trobada per fomentar el talent i el lideratge femení, ser creadores de saber i d’oportunitats professionals.

Passar-ho bé: No hi ha aprenentatge que no passi per una emoció, i difícilment hi ha emoció sense el contacte directe. Per això, a la XDESC organitzem trobades presencials on el més important sou vosaltres.

Descomptes: Gaudir de descomptes, bonus i ofertes tant dels serveis oferts per les associades com d’aquelles empreses i institucions amb les que la XDESC té acords de col·laboració.

VULL FORMAR PART, QUÈ HE DE FER PER SER SOCIA?

VULL INFORMAR-ME