skip to Main Content

MARíA JOSÉ
GARCÍA MULERO

Equip directiu de la Xarxa
Mª José García. Equip directiu de la XDESC

LINKS

GAMARRA&GARCÍA
Conservació i restauració

MARíA JOSÉ
GARCÍA MULERO

Equip directiu de la Xarxa
Mª José García. Equip directiu de la XDESC

LINKS

GAMARRA&GARCÍA
Conservació i restauració

M’agrada la història, i descobrir les històries que s’expliquen a través dels objectes que ens han arribat des del passat. Puc passar-me una bona estona mirant-los, imaginant qui va fer allò i com seria la persona que el va fer servir. Per això vaig estudiar història antiga i arqueologia.

Un cop acabada la carrera, m’incorporo a un nou laboratori de restauració de patrimoni arqueològic engegat per l’Ajuntament de Barcelona. Per les nostres mans passen centenars d’objectes en espera de tenir una segona oportunitat de veure la llum, d’explicar les seves històries.

De família amb negoci propi, sempre m’havia imaginat portant a terme un projecte propi. Vaig treballar però, nou anys com a secretaria compartint i aprenent dels meus caps i companys valors i experiències positives que encara m’acompanyen. Al mateix temps ja engegava un projecte propi amb el meu soci, l’Agustín Gamarra, GAMIGAR (Gamarra&Garcia, conservació i restauració). En tots aquests anys hem engegat projectes grans i petits, que ens han permès recuperar un patrimoni per poder ser gaudit per tothom, coneixent molta gen de diferents professions i entorns. Després de més de vint anys d’experiència, posicionar la nostra empresa en un entorn digital, dintre dels nous canals de comunicació, es actualment un dels nostres reptes.

I en aquesta dinàmica de conèixer noves persones, estic encantada de formar part de la XDESC des de la seva creació, formant part de la seva Junta Directiva. Després de molts anys treballant dins el meu sector, compartir l’experiència de l’emprenedoria amb dones de diferents perfils i activitats ha estat tot un descobriment. La XDESC ens dona la oportunitat per aprendre tot allò que es vital per engegar qualsevol projecte professional: organització, habilitats, millora continua, coordinació…, i fer-ho amb el conjunt de sòcies, en companyia, és tot un privilegi.

Back To Top