skip to Main Content

ÀNGELS LLIMARGAS

Coach d’imatge i bellesa | Formació
L’Ametlla del Vallès / Barcelona
Àngels Llimargas. Coach i formadora de bellesa i imatge

DESCRIPCIÓ

HOLA!

Sóc Àngels Llimargas, Beauty & Life coach, especialista i coach en bellesa i imatge personal 360º. Consultora i formadora.

T’ajudaré a trobar el teu estil propi assessorant-te sobre la teva imatge personal i cures de bellesa, sent fidel a tu mateixa i empoderant-te com a dona per transmetre els teus valors i necessitats personals.
A més dels meus serveis especialitzats, he incorporat una nova categoria dedicada a la imatge i bellesa de la dona oncològica.

Serveis Oncoach

– Assessorament d’imatge integral: Parlarem de com et sents per dins, quins valors tens i com podem empoderar-te perquè siguis qui vulguis ser per dins i per fora.

– Tractaments de bellesa:

  • Coach beauty: Identificarem com has de cuidar i mimar la teva pell i la teva imatge personal amb cures específiques de bellesa i productes cosmètics adequats al teu estil de vida i necessitats personals.
  • Tractaments facials: La teva pell neta, bella, sana i en perfecte equilibri. Senzillament el que necessites tenint en compte les característiques úniques del teu cutis.

Oncologia

  • Coach imatge oncològica: assessoro i ajudo a dones que estan passant per un procés oncològic en la millora de la seva imatge personal i cura de la pell, fent-les sentir igual de maques que abans.
  • Cura de la pell oncològica: A causa dels tractaments oncològics, la pell pateix unes alteracions importants durant el tractament de quimioteràpia/radioteràpia com és la descamació, la sequedat, la irritació, la sensibilitat, al·lèrgies… i és important prevenir-la i cuidar-la. Les tres idees clau són: preparar, protegir i reparar.
Àngels Llimargas. Coach en bellesa i imatge

DADES DE CONTACTE

ÀNGELS LLIMARGAS

+34 667767473
Logo. ONCOACH

ONCOACH

+34 667767473
Back To Top