skip to Main Content

ANNA HERNANDO

Comunicació
Sant Cugat del Vallès
La Hipercalórica. Comunicació

DESCRIPCIÓ

Som La Hipercalórica, un estudi de comunicació creativa especialitzat en la creació de continguts i campanyes, estratègies de comunicació 360º i llançaments digitals.

Acompanyem i impulsem marques creant els continguts digitals i les estratègies de comunicació necessàries per augmentar la seva notorietat i connectar amb les persones.

1. Creem els continguts que necessites per expandir i comunicar la teva marca. Continguts per a web, xarxes socials, ecommerce, productes digitals, etc. Fotografia i copywriting per a la teva marca. Passar de l’storytelling a la creació de narratives.

2. Assessoria, anàlisi i consultoria, disseny d’estratègies de comunicació i sobretot, d’històries. Dissenyem i implementem l’estratègia de comunicació que la teva marca necessita.

Pensem que cada empresa és única perquè cada una de les persones que la fan realitat ho és. Per això els nostres serveis els adaptem a mida.

Creiem en el poder de la comunicació i en la combinació d’estratègies online i offline en un món que va molt de pressa i a la vegada necessita pausa, com un bon caldo.

Anna Hernando. Comunicació

DADES DE CONTACTE

ANNA HERNANDO

+34 640 074 398

AGÈNCIA LA HIPERCALÓRICA

+34 640 074 398
Back To Top