skip to Main Content

BLANCA
MARQUÉS SAGNIER

Sòcia

Sóc emprenedora des de quan no estava de moda ser-ho. Si repasso la meva trajectòria professional, resulta que ho porto fent tota la meva vida! sense ser massa conscient d’això.

Em vaig llicenciar en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona (UB) però la meva realitat professional sempre va estar vinculada al disseny gràfic, a la publicitat i a la comunicació.

Mentre estudiava la carrera vaig emprendre per primera vegada obrint una galeria d’art d’avantguarda amb un familiar i uns anys després vaig entrar en contacte amb el món editorial, al qual em vaig enganxar molts anys.

En paral·lel als meus anys d’editora i directora per tres grans grups editorials de Barcelona, vaig mantenir un estudi de disseny gràfic i publicitat que havia obert per la mateixa època. Era el meu espai de creativitat i el meu segon projecte emprenedor, a el qual li vaig poder dedicar tota la meva energia quan vaig deixar el món de l’empresa per ser la meva pròpia “cap”.

Aquesta nova etapa emprenedora em va portar cap al descobriment del món digital quan vaig dedicar-me a la creació de continguts per a plataformes E-learning i va ser un “amor a primera vista”. M’apassionaven les possibilitats que oferia Internet i tot el que es podia desenvolupar en aquest entorn. Així va ser com vaig decidir fer un Màster en Disseny Multimèdia (UB-EUG) per especialitzar-me i digitalitzar la meva professió quasi al 100%.

Acabada la formació vaig iniciar el meu primer projecte web que temps després va derivar en CREATYWEB.

Des de llavors segueixo gaudint amb el meu treball i amb la possibilitat de poder ajudar a altres professionals, emprenedores i PIMES a millorar la seva marca, la seva presència a la xarxa, perquè puguin fer créixer el seu negoci i veure complerts els seus objectius.

Des de fa molt poc temps m’he incorporat a la Junta de la XDESC i em sento plenament identificada amb els seus valors i il·lusions per compartir coneixements, projectes, inquietuds, bon humor i donar-nos suport; perquè veritablement, com diu el seu lema, la unió ens fa molt més fortes. Agraeixo l’energia que m’aporten totes aquestes dones emprenedores i lluitadores i estic feliç de formar-ne part d’aquest gran equip i de poder ajudar a altres dones emprenedores com nosaltres.

XARXES

Blanca Marqués

Back To Top