skip to Main Content

LOURDES
TORRES

Sòcia
Lourdes Torres. Equip directiu de la XDESC

XARXES I LINKS

Stoong

WEB | www.stroong.es
EMAIL | PENDIENTE

Sóc cuinera d’ofici, mare de dos adults (a estones encara adolescents) i casada amb un marit de 60 anys adorable.

Després de treballar com a cuinera durant mes de 20 anys, havent tingut càtering propi durant l’any 2000 fins el 2006, vaig decidir agafar-me algun temps per mi. Em vaig preparar durant mesos per participar en un IronMan. Llavors vaig descobrir el món de les barretes energètiques que es comercialitzen per a esportistes, i segueixo sense entendre com ningú ens adverteix que són pur sucre.

Aquest descobriment va despertar en mi la necessitat de crear una alternativa nutricional i funcional, amb ingredients naturals que tots coneixem, sense sucres afegits, sense conservants, sense additius…

I de l’esport a la vida real, perquè, tinguem l’edat que tinguem, estic segura que cada dia que passa acabem vivim la nostre marató diària.

Creo productes, que s’adapten a les necessitats diàries, productes que ens nodreixen i tenen cura perquè estiguem forts i saludables.

Ser sòcia de la XDESC em fa especial il·lusió, sentir-me acompanyada i remar en equip ja que fa que arribis més lluny. Les dones som fortes, resistents i solidàries. Ens ajudem i això fa una gran diferència.

Poder estar a la junta m’ensenya, em dóna perspectiva, em consolida i per a què negar-ho, és un lloc de trobada en el qual em sento totalment identificada amb cadascuna d’elles. Això, estreny llaços, genera empatia i molt bon rotllo.

XARXES

Lourdes Torres

Back To Top