skip to Main Content

MARíA JOSÉ
GARCÍA MULERO

Sòcia
Mª José García. Equip directiu de la XDESC

LINKS

GAMIGAR
Conservació i restauració

Porto al meu ADN tot allò relacionat amb la imatge; des de sempre m’ha apassionat el llenguatge visual en tots els seus formats. Per això m’he dedicat a la fotografia, la meva passió, que a més m’ha permès unir la meva part artística amb l’empresarial. El meu principal talent és saber captar d’una forma ràpida i natural la bellesa que hi ha en les coses que ens envolten. La meva empatia, implicació i creativitat fan que cada projecte en el qual treballo sigui per mi un nou repte per créixer i millorar.

Vaig Estudiar fotografia a l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya). Després de treballar en diferents estudis fotogràfics, el 1998 vaig fundar l’Estudi La Fotogràfica juntament amb el meu marit i també fotògraf Marc Vidal. Des de llavors m’he dedicat exclusivament a l’estudi, realitzant encàrrecs per empreses, institucions, museus i clients, i alhora fent treballs més personals i artístics. Sempre combinant-ho amb una altra de les meves passions donar classes de fotografia i llenguatge visual. Em fa molta il·lusió explicar que la meva obra artística està representada per la galeria barcelonina Pigment Gallery i que forma part de la col·lecció privada Fundació Lluís Bassat.

Sempre he seguit formant-me, tant en la part professional i artística com també en la personal.

Diplomada en Habilitats directives en la gestió d’entitats de l’economia social per la universitat de Manresa en el 2018.

He format part de la junta directiva del festival de fotografia “Lumínic”, que es realitza cada any des del 2019 a Sant Cugat del Vallès a la primavera.

També sóc membre de la direcció del “Líder Imperfecto” com “Experta en art i empresa”.

Crec fermament en el poder transformador de l’art, sóc feminista i veig cada dia la necessitat que tenim les dones de millorar en tots els àmbits. Per això actualment i des de fa un any participo activament amb la Fundació Setba (entitat dedicada a l’acció social a través de l’acció artística) impartint tallers en pro de la dona.

I des del seu naixement l’any 2016, formo part de la junta directiva de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat. Una associació que m’ha canviat la vida i la forma de veure-la. A la XDESC he trobat un lloc, un equip i unes companyes de vol, des d’on treballar i ajudar a les dones, que com jo, lluitem cada dia per fer realitat els nostres somnis personals i professionals. Des del 2018 en sóc la Presidenta.

Back To Top