skip to Main Content

ROSA
FEIJÓO PUIGDOLLERS

Sòcia
Rosa Feijóo. Equip directiu de la XDESC

XARXES I LINKS

Qgat Improvement

WEB | Proximament
EMAIL | rosa@qgatimprovement.com

Dona professional des de sempre, emprenedora des de fa molt poc.

Enginyer de cor i de cap. Enginyer d’organització per trajectòria professional i per passió.

Per això no he deixat de formar-me i aprendre. Màster Direcció Operacions, Màster Project Management. Igualment amb idiomes, ja que al nostre món d’avui hem d’entendre la multiculturalitat per tenir èxit.

Crec fermament amb el poder de la organització, de la planificació, de la millora continua, de l’optimització per canviar el món, el dels negocis i per tant el personal.

La meva fórmula és una suma de factors que junts multipliquen:

FORMACIÓ + EXPERIÈNCIA + ACTITUDS + APTITUDS

Treballadora, disciplinada, organitzada, entusiasta del treball en equip, amb molta facilitat per cohesionar i obtenir resultats.

M’agraden les normes que són per créixer i evolucionar; no m’agraden les que són per obeir sense més. Fujo de la frase: “Ho fem així perquè sempre s’ha fet així”.

He estat sempre molt feliç amb la meva professió, amb la meva feina. Quan vaig ser mare, vaig canviar, les meves prioritats no eren les mateixes i vaig sentir que la meva feina no estava enfocada per poder seguir aquestes prioritats. I el problema no era la feina sinó la logística d’aquesta feina.

I va sorgir, Qgat improvement. La mateixa feina però plantejada d’una altra manera.

Consultoria professional, accessible, propera, resolutiva, fidel, acompanyant, i sobretot amb moltes ganes que les empreses/negocis tirin endavant.

Vull aportar a la societat allò que crec que puc, que sé i del que tinc ganes per fer guanyar a tothom.

Formo part de la junta de la XDESC des de fa molt poc. Per mi és una oportunitat per aprendre de la resta de dones de la junta, mentre ajudo en el que es necessita i puc en organització interna de la xarxa.

Ser sòcia de la xarxa era un aspecte que vaig tenir clar des del principi i del que estic súper satisfeta, i cada dia més.

XARXES

Rosa Feijóo

Back To Top