Skip to content

THIS IS WHERE YOU WILL FIND THE LIST OF XDESC MEMBERS’ BUSINESSES SO AS TO MAKE CONNECTIONS

Business directory

Photography: © Inez del Prado

IF YOU ARE A MEMBER OF THE XDESC, YOU HAVE THE OPPORTUNITY TO APPEAR IN OUR DIRECTORY

You will find other businesswomen, self-employed women and entrepreneurs like you, with whom you can start to build professional relations.

Select A category

Ainet Canut

Music, Recordings
Vallestage offers you a complete experience with music as the main protagonist and with all its services. If you want live music for weddings or private parties, call us and we will organise your party!
MORE INFO

Alazne Aizpitarte

Health and well-being, Therapist, Training
Servei especialitzat en teràpia de parella i promoció de relacions sanes. Amb aquesta missió, ofereixo teràpia de parella i individual (adolescents i adults), formació i serveis per a escoles i instituts.
MORE INFO

Àngels Llimargas

Coaching, Communication, Consulting, Health and well-being
Imatge de marca personal. Comunicació no verbal. Coaching sistèmic & Constel·lacions familiars. "Passa a l'acció, per a ser visible”. Assessoro i ajudo a dones que volen ser visibles passant a l'acció amb motivació i projectant el que volen ser en coherència amb si mateixes”.
MORE INFO

Anna Bordes

Beauty, Health and well-being
T'animo a conèixer una gamma de productes que no et deixen indiferent, per l'eficiència i per la cura del medi ambient, cuidant tots els detalls. I també t'animo a conèixer el sistema de negoci que et permet emprendre sense cost inicial i amb una cooperació entre nosaltres increïble.
MORE INFO

Anna Matas

Business management, Coaching
Beneficia't del nostre acompanyament per a potenciar la teva empresa i aconseguir resultats excepcionals aprofitant tots els recursos empresarials i, especialment, els humans. Deixa't acompanyar en el desenvolupament personal per aconseguir aquells objectius que desitges però t'hi costa arribar.
MORE INFO

Berta Ballesteros

Mentoring, Real estate
La meva funció radica a connectar amb persones i facilitar el seu creixement personal i professional dins del sector immobiliari.
MORE INFO

Beth Rosell

Coaching, Communication, Training
Si parlar en públic, dirigir reunions o mantenir converses difícils t’és un problema o vols millorar les teves estratègies comunicatives orals, jo t’ajudo a assolir aquest repte d’una manera ràpida i efectiva. Aconseguiràs parlar davant un públic de manera única i impactant i comunicar-te en tot moment de manera segura i confiable.
MORE INFO

Blanca Marqués

Consulting, Marketing, Mentoring, Web design
Et facilito les eines imprescindibles per començar el teu negoci online: la teva web i l'estratègia de màrqueting digital necessària. T'acompanyo en tot el procés i t'assessoro perquè continuïs creixent.
MORE INFO

Cesca dos Santos

Gastronomy, Health and well-being, Nutrition
M’agrada molt compartir amb tu tots els meus tips de la cuina sostenible, aquella que pensa en l’aprofitament dels aliments a la llar, en el consum responsable, en la selecció dels productes de proximitat, en omplir el rebost i la taula amb receptes senzilles, saludables i molt saboroses!
MORE INFO

Christin Jaesch

Health and well-being
Quiropràctica, dedicada a la salut de la columna vertebral. Una columna lliure de subluxacions ens permet rendir millor en les diferents àrees de la nostra vida, minvar l’estrès i guanyar vitalitat.
MORE INFO

Cooperativa La Sembra

Communication, Consulting, Training
Comunicació, consultoria i serveis: estratègia, formació, campanyes, comunicació inclusiva i captació de fons. Direcció i continguts de Jornal.cat, el diari digital de l’ESS.
MORE INFO

Diana Guirado

Administration, Business management, Finances
Per prendre bones decisions has de tenir un bon control econòmic, conèixer i dirigir el teu negoci com a empresària. Pregunta-li als teus números. Juntes aconseguim més flexibilitat per adaptar-te als canvis del mercat i créixer com tu vols.
MORE INFO

Eva Serrano

Health and well-being, Therapist, Training
Em dedico a difondre les eines de Mindfulness que a mi em van ajudar a reduir l'estrès. En grup o individual. A particulars, empreses, fundacions i associacions. A escoles per a crear una societat més conscient, empàtica i compassiva.
MORE INFO

Inez del Prado

Photography, Reiki
Me n'ocupo de la teva imatge: fotografia corporativa, branding, esdeveniments, sessions familiars, livestyle photography. Me n'ocupo del teu benestar: Reiki per a totes les edats. Recupera la teva energia.
MORE INFO

Judit Mateu Cochs

Coaching, Health and well-being, Therapist, Training
Acompanyo aquelles persones que volen introduir canvis a la seva vida, tant personals com professionals, ajudant-les a reconnectar amb el seu cos i el seu cor, per identificar l’origen del seu malestar, dels seus bloquejos, i recuperar el benestar físic, emocional, energètic i espiritual.
MORE INFO

Judit Sorribes

Consulting, Marketing, Social media, Training
Compta amb mi per a millorar les teves vendes, aprendre a prospectar de manera eficaç i crear la teva marca personal a LinkedIn – Formació a empreses – Consultoria personalitzada – Vendes
MORE INFO

Lidia Romero

Beauty, Health and well-being
Clínica Dental a Sant Cugat i a Mollet del Vallès especialitzada en alta tecnologia dental. Ens avalen més de 25 anys d’experiència i la confiança de més de 62.000 pacients.
MORE INFO

Louise Schubert

Business management, Coaching, Consulting, Training
Estic especialitzada en el desenvolupament i creixement de les persones en les diferents etapes de la seva vida professional. Treballo com a coach en resiliència amb dones en situacions d'estrès i canvis complexos. També formo a les empreses en millores de lideratge i equips, així com en els relleus generacionals (mentoring).
MORE INFO

Lourdes Milà

Legality
T'assessorem i t'ajudem a resoldre els teus temes legals al llarg de la teva vida en un procès judicial, en una situació de negociació extrajudicial o en la resolució alternativa de conflictes. Estudiarem el teu cas de forma molt acurada i professional, sempre amb l'acompanyament del nostre equip. Vetllem pels drets i la tranquil·litat dels nostres clients.
MORE INFO

Lourdes Torres

Gastronomy, Training
He ajudat a diverses desenes d'amigues i conegudes a millorar la forma en què s'alimenten i administren els seus pressupostos i el seu temps. Ara vull ajudar-te a tu també a menjar de manera més saludable!
MORE INFO

Maria Arango

Branding, Communication, Marketing
Apostamos por el marketing digital y el pensamiento estratégico desde una visión creativa. Ideamos campañas de marketing que conecten con tu perfil de cliente, generando experiencias para los usuarios que los lleven a hacer clic y convertir tus objetivos. Nos apasiona hacer el mejor trabajo para tu negocio y llevar la tecnología al límite.
MORE INFO

María José Garcia

Art, Conservation, Consulting
Ajudem, tant a particulars com a institucions públiques, a recuperar i posar en valor el patrimoni cultural.
MORE INFO

Maria Vancells

Branding, Graphic design, Social media, Training, Web design
Des d'Amiaire Bcn t'oferim una solució global en la creació de la teva marca, tant personal com professional. T'acompanyem en tot el procés de creació del teu projecte: logotip, targetes, catàlegs, etc., web, botiga en línia i gestió i generació de continguts per a les xarxes socials. Oferim formació per a empresa, escoles i classes particulars.
MORE INFO

Marian Giral

Coaching, Consulting
Acompaño, de manera reflexiva y creativa, a profesionales hacia sus objetivos, en su cambio de trayectoria laboral, desarrollando las herramientas útiles para llevar a cabo el cambio o la consolidación de su posición. Asesoro en materia laboral a profesionales y empresas, buscando soluciones y previniendo el conflicto.
MORE INFO

Marian Martínez-Abarca

Gastronomy
A Cal Tet creiem en la importància de donar suport als productors locals i oferir productes excel·lents als nostres clients. Disposem d'una àmplia varietat de plats cuinats d'alta qualitat que acompanyen perfectament amb una escollida selecció de bons vins. Visita'ns i descobreix el que el menjar i el vi local et poden oferir.
MORE INFO

Marisa Iturbide

Consulting, Training
Workshops. Auto Liderazgo: capacidad de influencia intencionada y consciente sobre los propios pensamientos, emociones y conductas con el objetivo de alcanzar las metas propuestas.
MORE INFO

Marta Fàbregas

Business management, Mentoring, Training
Necessites impulsar la teva empresa, vols assolir per fi els teus objectius? El TAKE OFF es un programa de capacitació on rebràs suport, acompanyament i formació, crearàs sinergies i networking i compartiràs inquietuds, coneixements i la teva experiència amb dones com tu.
MORE INFO

Marta Graciela Ausiró

Accommodation management, Interior design, Real estate
Cada habitatge és únic; dóna-li el que es mereix. Un agència immobiliària diferent, que destaca pel seu enfocament centrat en les persones, l’honestedat i la transparència.Especialitzada en residencial i a resoldre les necessitats úniques de cada client.
MORE INFO

Marta Ortín

Consulting, Finances
Assessora en planificació de l'estalvi. Experta en anàlisi i adequació de solucions per a la jubilació i Seguretat Social així com experta en gestió del crèdit financer, hipoteques i finançament. Assessora financera especialitzada en gestió de professionals autònoms.
MORE INFO

Marta Pahisa

Architecture, Interior design
Wasabis, és una empresa dedicada al desenvolupament de projectes d’arquitectura, interiorisme i disseny. Defensem una arquitectura que combini tradició amb tècnica, funcionalitat amb disseny. Espais amb ànima per viure-hi o treballar-hi que reflecteixin la personalitat dels nostres clients.
MORE INFO

Meritxell Margarit

Coaching, Health and well-being, Therapist
Coach experta a "posar ordre" amb eines com la PNL, Gestalt i Metafísica Xinesa. Maximitza el teu potencial professional i personal. Canvia la manera de percebre un obstacle i descobriràs noves oportunitats per a assolir l'objectiu.
MORE INFO

Mireia Cusidó

Branding, Communication, Graphic design, Social media, Web design
Ajudo a emprenedores, professionals i pimes a comunicar els seus productes i serveis de forma personalitzada, atractiva, creativa, eficaç i optimitzada. Acompanyo durant tot el procés de la creació del logo o marca personal fins el disseny de la pàgina web i gestió de les xarxes socials d'una forma molt propera.
MORE INFO
Miri's Way. Esdeveniments musicals

Miriam Hernández

Events, Music
Contrata MIRI'S WAY para tus eventos y fiestas y disfruta de una de las voces catalanas más demandadas en las programaciones culturales. ¡5 formatos diferentes esta temporada!
MORE INFO
Feel Good Coach i teràpies

Nicole van Gastel

Coaching, Health and well-being, Reiki, Therapist
Activa el teu potencial amb Feel Good Coach. Sóc la teva facilitadora d'hàbits per un estil de vida conscient. T'acompanyo en la teva transformació personal i professional a través de tècniques de coaching, mindfulness, PNL i hipnosi.
MORE INFO

Núria Árboles

Consulting, Insurances
Som una corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables. Apostem per la gestió integral d’assegurances ètiques i solidàries a través dels serveis de consultoria i corredoria.
MORE INFO

Rosa Feijóo

Business management, Consulting, Training
T'ajudo i treballo amb tu per fer que la teva empresa, sigui com sigui, tingui millors resultats i beneficis, optimitzant els recursos disponibles.
MORE INFO

Roser Ramos

Consulting, Tourism, Travel
IMR VIATGES, especialistes en viatges corporatius i de vacances, a mida. Professionals amb més de 30 anys d'experiència.
MORE INFO
aQaSave. Tractament de l'aigua i l'aire

Ruth Canicio

Health and well-being
With aQaSave, enjoy a cleaner and healthier environment: effective solutions to purify water and air, improving your quality of life and respecting the planet. Choose a green future.
MORE INFO

Sandra Mill

Coaching, Health and well-being
He aconseguit la meva satisfacció personal ajudant als altres i això m'ha portat a dedicar-me al coaching. Les meves experiències vitals juntament amb els coneixements adquirits han fet de mi una coach vocacional. Especialitzada en apoderament femení, autoestima, estrès i ansietat i en d'assetjament laboral i escolar.
MORE INFO

Susana Hernández

Architecture
Realitzo totes les feines que es deriven de la reforma i/o la rehabilitació en l’àmbit de la construcció. Des de la rehabilitació d’una façana, terrat o pati, fins a la reforma complerta d’un habitatge.
MORE INFO

Verònica López

Recordings, Translations
A Sounds & Words, com el seu nom indica, treballem amb les paraules i amb el so: oferim traduccions a tots els idiomes i per a tots els sectors i gravem audiollibres, audioguies, locucions i doblatges.
MORE INFO

Victoria Rañé

Real estate
Durant la nostra àmplia trajectòria hem aconseguit posicionar-nos com a gestor d'immobles de luxe a Barcelona. Això ens ha permès arribar a propietats singulars que poden oferir-les als nostres clients més selectes.
MORE INFO

Xènia Azor

Photography
La fotografia és per a mi una eina de comunicació amb la qual m'agrada plasmar l’autenticitat de les persones i de l’energia del moment precís. Retrats per a particulars i empreses, producte, espai i natura. Fotografia artística.
MORE INFO

Yolanda Gimeno

Coaching, Training
La meva missió, amb els meus cursos, és ajudar a les dones a construir la mentalitat idònia, perquè aconsegueixin reinventar-se personal o professionalment, encara que pensin que ja no hi són a temps.
MORE INFO

Yolanda Viu

Business management, Coaching
Si creus que tu o la teva empresa necessita un IMPULS en la gestió i organització, estaré encantada d’acompanyar-te.
MORE INFO
Back To Top