skip to Main Content

UN ESPAI PER VISUALITZAR L’ACTIVITAT DE LES SÒCIES DE LA XDESC I CONNECTAR-NOS

Directori d’empreses

Fotografia: © Inez del Prado

SI ETS SÒCIA DE LA XDESC I VOLS DONAR A CONÈIXER EL TEU NEGOCI, EMPRESA O ACTIVITAT, T’OFERIM AQUEST DIRECTORI ON FER-HO.

En aquest espai trobaràs moltes empresàries, autònomes i emprenedores com tu amb les quals podràs fer networking, projectes en col·laboració, establir vincles professionals, intercanviar experiències i trobar noves clientes. T’hi apuntes?

SELECCIONA LA CATEGORIA

Inez Del

Inez del Prado

Fotografia, Reiki
Me n'ocupo de la teva imatge: fotografia corporativa, branding, esdeveniments, sessions familiars, livestyle photography. Me n'ocupo del teu benestar: Reiki per a totes les edats. Recupera la teva energia.
MÉS INFO
Marta Fàbregas. Fotògrafa. Artista

Marta Fàbregas

Art i cultura, Formació, Fotografia, Vídeo
T'ajudo a vendre a través de la imatge. Tot el que la teva empesa necessita per explicar allò que el fa únic. Retrat, fotografia de producte, publicitaria, reportatge, instal·lacions, vídeos.
MÉS INFO
Blanca Marqués. Marketing Digital. Diseño Web

Blanca Marqués

Consultoria, Disseny web, Màrqueting digital
Et facilito les eines imprescindibles per començar el teu negoci online: la teva web i l'estratègia de màrqueting digital necessària. T'acompanyo en tot el procés i t'assessoro perquè continuïs creixent.
MÉS INFO
Rosa Feijóo. Consultora De Empresa

Rosa Feijóo

Consultoria, Empresa, Formació
T'ajudo i treballo amb tu per fer que la teva empresa, sigui com sigui, tingui millors resultats i beneficis, optimitzant els recursos disponibles.
MÉS INFO
Susana Hernández. Reformes I Rehabilitacions

Susana Hernández

Arquitectura
Realitzo totes les feines que es deriven de la reforma i/o la rehabilitació en l’àmbit de la construcció. Des de la rehabilitació d’una façana, terrat o pati, fins a la reforma complerta d’un habitatge.
MÉS INFO
Ma José García. Conservadora De Patrimoni

María José Garcia

Art i cultura, Conservació, Consultoria
Ajudem, tant a particulars com a institucions públiques, a recuperar i posar en valor el patrimoni cultural.
MÉS INFO
Lourdes Torres. Cuinera

Lourdes Torres

Formació, Restauració
He ajudat a diverses desenes d'amigues i conegudes a millorar la forma en què s'alimenten i administren els seus pressupostos i el seu temps. Ara vull ajudar-te a tu també a menjar de manera més saludable!
MÉS INFO
Àngels Llimargas. Coach De Bellesa Oncològica

Àngels Llimargas

Bellesa, Coaching
Ajudo i acompanyo a dones, que estan passant o han passat per un procés oncològic, en la millora de la seva imatge personal i de la cura de la pell, acaronant-les i fent-les sentir igual de guapes, atractives i femenines que abans augmentant la seva autoestima.
MÉS INFO
Cusidó Disseny

Mireia Cusidó

Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web
Ajudo a emprenedores, professionals i pimes a comunicar els seus productes i serveis de forma personalitzada, atractiva, creativa, eficaç i optimitzada. Acompanyo durant tot el procés de la creació del logo o marca personal fins el disseny de la pàgina web i gestió de les xarxes socials d'una forma molt propera.
MÉS INFO
BQgat. Allotjaments I Trasllats

Lola Moreno i Isabel Mañes

Gestió allotjament, Mudances
Si deseas venir a vivir a Barcelona o Sant Cugat del Vallés, nosotras tomamos tu traslado en nuestras manos.
MÉS INFO
Consulta De Cristina Garcia. Diet Coach

Cristina Garcia

Coaching, Formació, Nutrició, Salud
Dietista, Coach Nutricional, Nutrició esportiva i docent. Aconseguir un objectiu nutricional és un procés on hi intervenen diversos factors. Farem el camí de manera totalment individualitzada i enfocada a aconseguir la fita.
MÉS INFO
Back To Top