skip to Main Content

UN ESPAI PER VISUALITZAR L’ACTIVITAT DE LES SÒCIES DE LA XDESC I CONNECTAR-NOS

Directori d’empreses

Fotografia: © Inez del Prado

SI ETS SÒCIA DE LA XDESC I VOLS DONAR A CONÈIXER EL TEU NEGOCI, EMPRESA O ACTIVITAT, T’OFERIM AQUEST DIRECTORI ON FER-HO.

En aquest espai trobaràs moltes empresàries, autònomes i emprenedores com tu amb les quals podràs fer networking, projectes en col·laboració, establir vincles professionals, intercanviar experiències i trobar noves clientes. T’hi apuntes?

SELECCIONA LA CATEGORIA

Alazne Aizpitarte. Terapia de parella

Alazne Aizpitarte

Formació, Salud, Terapeuta
Servei especialitzat en teràpia de parella i promoció de relacions sanes. Amb aquesta missió, ofereixo teràpia de parella i individual (adolescents i adults), formació i serveis per a escoles i instituts.
MÉS INFO
Amanda Vivanco. Consultora. Gestió d'empresa

Amanda Vivanco

Consultoria, Empresa
La meva missió és fer realitat els teus somnis i objectius empresarials. T'acompanyo en l'anàlisi i definició del model de negoci en començar de zero, així com a la millora de projectes en funcionament.
MÉS INFO
Àngels Llimargas. Coach i formadora de bellesa i imatge personal

Àngels Llimargas

Bellesa, Coaching, Formació, Salud
T'ajudaré a trobar el teu estil propi assessorant-te sobre la teva imatge personal i cures de bellesa, sent fidel a tu mateixa i empoderant-te com a dona per transmetre els teus valors i necessitats personals. He incorporat una nova categoria dedicada a la imatge i bellesa de la dona oncològica.
MÉS INFO
Aran Studio. Disseny marca i editorial

Arantxa Álvarez

Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web
Disseny significatiu de Branding i projectes Editorials per a marques amb ànima i projectes nascuts des del cor.
MÉS INFO
Beth Rosell. Coach de joves, adolescents i dones

Beth Rosell

Coaching, Comunicació, Formació
Vols ajudar el teu fill o filla jove o adolescent i no saps com? Potser ets tu qui necessita fer un tomb a la seva vida? Un procés de coaching et pot ajudar.
MÉS INFO
Blanca Marqués. Marketing digital. Diseño web

Blanca Marqués

Consultoria, Disseny web, Màrqueting digital
Et facilito les eines imprescindibles per començar el teu negoci online: la teva web i l'estratègia de màrqueting digital necessària. T'acompanyo en tot el procés i t'assessoro perquè continuïs creixent.
MÉS INFO
Christin Jaesch. Especialista en quiropràctica

Christin Jaesch

Salud
Quiropràctica, dedicada a la salut de la columna vertebral. Una columna lliure de subluxacions ens permet rendir millor en les diferents àrees de la nostra vida, minvar l’estrès i guanyar vitalitat.
MÉS INFO
Consulta de Cristina Garcia. Diet coach

Cristina Garcia

Coaching, Formació, Nutrició, Salud
Dietista, Coach Nutricional, Nutrició esportiva i docent. Aconseguir un objectiu nutricional és un procés on hi intervenen diversos factors. Farem el camí de manera totalment individualitzada i enfocada a aconseguir la fita.
MÉS INFO
Diana Controllers

Diana Guirado

Empresa
Per prendre bones decisions has de tenir un bon control econòmic, conèixer i dirigir el teu negoci com a empresària. Pregunta-li als teus números. Juntes aconseguim més flexibilitat per adaptar-te als canvis del mercat i créixer com tu vols.
MÉS INFO
Ester Ballart. Màrqueting digital. Àmbit educatiu

Ester Ballart

Màrqueting digital, Xarxes socials
Màrqueting digital per a emprenedores, PYMES y empreses de l’àmbit educatiu. Ajudo que les empreses augmentin els seus clients, dialogant amb la seva comunitat. Això s’aconsegueix amb una major presència a les Xarxes Socials i un bon SEO.
MÉS INFO
Denarius. Finances i comptabilitat

Glòria Infiesta

Administració, Consultoria, Empresa, Finances
Si la teva empresa està creixent i sents que comences a perdre el control dels processos interns i no tens temps per parar a pensar com millorar, et podem ajudar. Truca'ns i en parlem.
MÉS INFO
Inez del

Inez del Prado

Fotografia, Reiki
Me n'ocupo de la teva imatge: fotografia corporativa, branding, esdeveniments, sessions familiars, livestyle photography. Me n'ocupo del teu benestar: Reiki per a totes les edats. Recupera la teva energia.
MÉS INFO
BQgat. Allotjaments i trasllats

Isabel Mañes

Gestió allotjament, Mudances
Si deseas venir a vivir a Barcelona o Sant Cugat del Vallés, nosotras tomamos tu traslado en nuestras manos.
MÉS INFO
Judit Sorribes. Consultoria en Linkedin

Judit Sorribes

Consultoria, Formació, Màrqueting digital, Xarxes socials
Compta amb mi per a millorar les teves vendes, aprendre a prospectar de manera eficaç i crear la teva marca personal a LinkedIn – Formació a empreses – Consultoria personalitzada – Vendes
MÉS INFO
Lourdes Torres. Cuinera

Lourdes Torres

Formació, Restauració
He ajudat a diverses desenes d'amigues i conegudes a millorar la forma en què s'alimenten i administren els seus pressupostos i el seu temps. Ara vull ajudar-te a tu també a menjar de manera més saludable!
MÉS INFO
Ma José García. Conservadora de patrimoni

María José Garcia

Art, Conservació, Consultoria
Ajudem, tant a particulars com a institucions públiques, a recuperar i posar en valor el patrimoni cultural.
MÉS INFO
Maria Vancells. Disseny, web, xarxes, formació

Maria Vancells

Disseny gràfic, Disseny web, Formació, Xarxes socials
Des d'Amiaire Bcn t'oferim una solució global en la creació de la teva marca, tant personal com professional. T'acompanyem en tot el procés de creació del teu projecte: logotip, targetes, catàlegs, etc., web, botiga en línia i gestió i generació de continguts per a les xarxes socials. Oferim formació per a empresa, escoles i classes particulars.
MÉS INFO
Habilidades de liderazgo

Marisa Iturbide

Consultoria, Formació
Workshops. Auto Liderazgo: capacidad de influencia intencionada y consciente sobre los propios pensamientos, emociones y conductas con el objetivo de alcanzar las metas propuestas.
MÉS INFO
Back To Top