skip to Main Content

UN ESPAI PER VISUALITZAR L’ACTIVITAT DE LES SÒCIES DE LA XDESC I CONNECTAR-NOS

Directori d’empreses

Fotografia: © Inez del Prado

SI ETS SÒCIA DE LA XDESC I VOLS DONAR A CONÈIXER EL TEU NEGOCI, EMPRESA O ACTIVITAT, T’OFERIM AQUEST DIRECTORI ON FER-HO.

En aquest espai trobaràs moltes empresàries, autònomes i emprenedores com tu amb les quals podràs fer networking, projectes en col·laboració, establir vincles professionals, intercanviar experiències i trobar noves clientes. T’hi apuntes?

SELECCIONA LA CATEGORIA

Amanda Vivanco. Consultora. Gestió D'empresa

Amanda Vivanco

Consultoria, Empresa
La meva missió és fer realitat els teus somnis i objectius empresarials. T'acompanyo en l'anàlisi i definició del model de negoci en començar de zero, així com a la millora de projectes en funcionament.
MÉS INFO
Àngels Llimargas. Coach De Bellesa Oncològica

Àngels Llimargas

Bellesa, Coaching
Ajudo i acompanyo a dones, que estan passant o han passat per un procés oncològic, en la millora de la seva imatge personal i de la cura de la pell, acaronant-les i fent-les sentir igual de guapes, atractives i femenines que abans augmentant la seva autoestima.
MÉS INFO
La Hipercalórica. Comunicació

Anna Hernando

Comunicació, Consultoria
Donem suport a marques, professionals independents i a empreses en la creació d'estratègies de comunicació i màrqueting, el disseny i desenvolupament de campanyes i llançaments de productes i serveis digitals, la gestió de xarxes socials i esdeveniments, etc.
MÉS INFO
Blanca Marqués. Marketing Digital. Diseño Web

Blanca Marqués

Consultoria, Disseny web, Màrqueting digital
Et facilito les eines imprescindibles per començar el teu negoci online: la teva web i l'estratègia de màrqueting digital necessària. T'acompanyo en tot el procés i t'assessoro perquè continuïs creixent.
MÉS INFO
Matisse Esdeveniments

Carolina Sánchez Pitrau

Esdeveniments
El evento a tu casa. Nos ocupamos de llevar todo lo necesario, incluso en pequeño formato, para que puedas celebrar y disfrutar en tu casa. Diseño, decoración, alquiler mobiliario, catering, animación, etc.
MÉS INFO
Christin Jaesch. Especialista En Quiropràctica

Christin Jaesch

Salud
Quiropràctica, dedicada a la salut de la columna vertebral. Una columna lliure de subluxacions ens permet rendir millor en les diferents àrees de la nostra vida, minvar l’estrès i guanyar vitalitat.
MÉS INFO
Consulta De Cristina Garcia. Diet Coach

Cristina Garcia

Coaching, Formació, Nutrició, Salud
Dietista, Coach Nutricional, Nutrició esportiva i docent. Aconseguir un objectiu nutricional és un procés on hi intervenen diversos factors. Farem el camí de manera totalment individualitzada i enfocada a aconseguir la fita.
MÉS INFO
Diana Controllers

Diana Guirado

Empresa
Per prendre bones decisions has de tenir un bon control econòmic, conèixer i dirigir el teu negoci com a empresària. Pregunta-li als teus números. Juntes aconseguim més flexibilitat per adaptar-te als canvis del mercat i créixer com tu vols.
MÉS INFO
Ester Ballart. Màrqueting Digital. Àmbit Educatiu

Ester Ballart

Màrqueting digital
Des de Màrqueting Digital ajudem a les empreses de serveis educatius a que mostrin la seva millor versió a Internet. Ho fem a través de les xarxes socials, la web corporativa i els blocs. Fem un màrqueting digital honest i autèntic.
MÉS INFO
Inez Del

Inez del Prado

Fotografia, Reiki
Me n'ocupo de la teva imatge: fotografia corporativa, branding, esdeveniments, sessions familiars, livestyle photography. Me n'ocupo del teu benestar: Reiki per a totes les edats. Recupera la teva energia.
MÉS INFO
BQgat. Allotjaments I Trasllats

Lola Moreno i Isabel Mañes

Gestió allotjament, Mudances
Si deseas venir a vivir a Barcelona o Sant Cugat del Vallés, nosotras tomamos tu traslado en nuestras manos.
MÉS INFO
Lourdes Torres. Cuinera

Lourdes Torres

Formació, Restauració
He ajudat a diverses desenes d'amigues i conegudes a millorar la forma en què s'alimenten i administren els seus pressupostos i el seu temps. Ara vull ajudar-te a tu també a menjar de manera més saludable!
MÉS INFO
Back To Top