skip to Main Content

QUINS BENEFICIS TINDRÀS COM A SÒCIA DE LA XDESC?

Beneficis

Fotografia: © Inez del Prado

A la XDESC impulsem el teu projecte professional!

En aquesta xarxa hem trobat la manera de compartir inquietuds, talents i suport; de parlar de nosaltres, dels nostres projectes, de les nostres empreses i d’allò que ens ha funcionat; de crear aliances que es converteixen en fortaleses i de generar negoci.

Què et dóna la Xarxa?

EXCEL·LÈNCIA

Ser referència i punt de trobada per fomentar el talent i el lideratge femení, ser creadores de saber i d’oportunitats professionals.

CONÈIXER-SE I RELACIONAR-SE

Formar part d’una comunitat real de dones empresàries, emprenedores, directives i professionals com tu, on crear sinergies, col·laboracions i projectes. Compartir coneixements i experiències.

Podràs assistir a xerrades de formació de manera gratuïta.

PASSAR-HO BÉ

No hi ha aprenentatge que no passi per una emoció i, difícilment, hi ha emoció sense el contacte directe. Per això, a la XDESC organitzem trobades on el més important sou vosaltres.

INFORMACIÓ I FORMACIÓ

Accedir a tota la informació que genera la XDESC, així com la que comparteix amb altres entitats i empreses. Formar-te i ampliar els teus coneixements en els tallers, conferències i cursos organitzats per la XDESC.

Podràs apuntar-te a cursos monogràfics a un preu especial per a sòcies.

FER XARXA

Tindràs accés a un grup de WhatsApp d’informació de tot allò destacable del món empresarial i de la dona.

Tindràs accés a un grup de Telegram on podràs interaccionar amb altres sòcies, oferir els teus serveis, comentar dubtes i tot allò que necessitis. Tota la Xarxa és amb tu.

Podràs participar en un munt d’esdeveniments gratuïts o a preus molt reduïts.

VISIBILITAT

Tenir visibilitat entre les sòcies de la XDESC, però també en la seva comunitat extensa (administració i altres entitats o agrupacions empresarials).

LOBBY

Ser present i influent en els llocs de presa de decisions en l’àmbit empresarial, en la política i la societat civil, esdevenint una veu imprescindible per a les institucions i entitats d’aquests sectors, per tal que la presència de les dones sigui sempre equitativa i per aportar una perspectiva de gènere.

NETWORKING

Participar en tots els actes de networking i també en tots aquells actes on la XDESC tingui possibilitat de participar. Ser representada per la Xarxa en aquelles reunions o actes on sigui convidada.

Fem juntes aquest camí! Tens un munt d’avantatges!

DESCOMPTES

Gaudir de descomptes, bonus i ofertes tant dels serveis que ofereixen les associades com d’aquelles empreses i institucions amb les que la XDESC té acords de col·laboració.

© Fotografies: Inez del Prado

En fer-te sòcia, disposaràs de 2 invitacions per convidar a qui vulguis a alguna de les nostres activitats i xerrades.

I estem preparant noves propostes perquè trobis en la XDESC tot el recolzament que necessitis. T’anirem informant!

Back To Top