Skip to content

QUINS BENEFICIS TINDRÀS COM A SÒCIA DE LA XDESC?

Beneficis

Fotografia: © Inez del Prado

A la XDESC impulsem la teva empresa!

A l’XDESC compartim inquietuds, talents i ens donem el suport necessari perquè les nostres empreses s’enforteixin amb el pas del temps. Intercamviem informacions sobre el que ens ha funcionat i creem aliances per convertir-les en fortaleses i en oportunitats de generar negoci. (ODS núm. 8)

Què et dóna la Xarxa?

EXCEL·LÈNCIA

Ser referència i punt de trobada del talent i lideratge femení santcugatenc i territorial.

Alienar la teva empresa als ODS de l’Agenda 2030.

COMPROMÍS, COMUNICACIÓ I COL·LABORACIÓ

Formar part d’una comunitat real de dones empresàries, directives i professionals com tu, on crear sinergies, col·laboracions i projectes. Una comunitat on poder compartir experiència professional.

Tenir accés a un grup de Telegram on poder interaccionar amb altres associades, oferir els teus serveis, comentar dubtes i tot allò que necessitis. (ODS núm. 17).

INFORMACIÓ

Accedir a tota la informació que genera la XDESC, així com la que comparteix amb altres entitats i empreses.

Tenir accés al grup de WhatsApp Espai Sòcies per estar informada de tot allò destacable del món empresarial i de la dona.

Podràs participar en un munt d’esdeveniments a un preu especial per a sòcies.

Tota la Xarxa és amb tu!

VISIBILITAT

Ser representada per la Xarxa en aquelles reunions o actes de l’Administració, d’altres entitats o agrupacions empresarials on sigui convidada, per tal de crear una comunitat de cooperació més extensa.

Participar en tots els actes on es tingui possibilitat, per tal fomentar els contactes, la visibilitat  i la millora contínua. (ODS núm. 17).

FORMACIÓ

Formar-te i ampliar els teus coneixements en conferències i cursos organitzats per la XDESC a un preu especial per a sòcies.

LOBBY

Ser present i influent en els llocs de presa de decisions en l’àmbit empresarial, en la política i la societat civil, esdevenint una veu imprescindible per a les institucions i entitats d’aquests sectors, per tal que la presència de les dones sigui sempre equitativa i per aportar una perspectiva de gènere. (ODS núm. 5).

Fem juntes aquest camí! Tens un munt d’avantatges!

DESCOMPTES

Gaudir de descomptes, bonus i ofertes tant dels serveis que ofereixen les associades com d’aquelles empreses i institucions amb les quals la XDESC té acords de col·laboració.

© Fotografies: Inez del Prado

En fer-te sòcia, disposaràs de dues invitacions per convidar a qui vulguis a alguna de les nostres activitats i xerrades.

I estem preparant noves propostes perquè trobis en la XDESC tot el recolzament que necessitis. T’anirem informant!

Back To Top