Skip to content
IV Cercle de la XDESC. Estratègia web

IV Cercle de coneixement de la XDESC

CREA UNA ESTRATÈGIA WEB EFECTIVA EN 10 PASSOS

Benvolguda sòcia o simpatitzant,

Et presentem el IV Cercle de coneixement, que tindrà lloc el 29 de febrer, sobre com desenvolupar la teva estratègia web efectiva en 10 passos.

Possiblement tens una web d’aspecte atractiu i professional però, si no hi ha darrere una estratègia ben planificada, difícilment aconseguiràs els teus objectius de venda, captaràs al teu client ideal o aconseguiràs les conversions i la fidelització dels clients que necessites.

Tens realment una estratègia pensada per al teu web? Si et sorgeixen dubtes o vols revisar si ho estàs fent adequadament, no et perdis aquesta sessió!

De la mà de dues sòcies expertes en la matèria, María Arango i Mireia Cusidó, descobriràs un enfocament pràctic i senzill per a implementar o millorar la teva estratègia web i augmentar les teves vendes. Aprendràs els passos clau per a construir una presència en línia efectiva i atractiva per als teus clients potencials.

T’avancem els punts clau que tractaran en la xerrada:

  • Com una estratègia web pot impulsar la teva marca.
  • Com una estratègia web pot augmentar les teves conversions.
  • Com una estratègia web efectiva pot optimitzar les teves vendes en línia.

Explorarem les millors pràctiques en el desenvolupament d’una estratègia web d’èxit, des de la recerca del mercat fins a l’optimització del teu lloc web.

Descobriràs…

  • …com definir i enfocar-te en la teva audiència objectiu,
  • …com utilitzar eines i tècniques per a millorar la visibilitat del teu lloc web en els motors de cerca,
  • sense oblidar-nos del potencial de les xarxes socials per a donar-lo a conèixer.

A més, aprendràs com analitzar i mesurar els resultats de la teva estratègia web per a fer ajustos i millores contínues.

El nostre objectiu és que surtis d’aquesta xerrada amb coneixements pràctics i aplicables que puguis implementar immediatament en el teu negoci.

No perdis aquesta oportunitat de millorar la presència digital del teu negoci!


PONENTS

María Arango

Acompanya a les empreses tant en l’estratègia com en la implementació de les accions de màrqueting, imatge de marca i comunicació.

És Executive Màster en Màrqueting i Vendes per ESADE, té un Postgrau en Brand Community Management en La Salle i ha realitzat un curs d’especialització en Design Thinking i en MarTech (Tecnologia de Màrqueting). És professora externa en ESADE i en l’Espai Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei.

És sòcia fundadora de WISE Barcelona on desenvolupa projectes d’assessoria i imparteix formació per a emprenedors en màrqueting estratègic, comunicació i brànding.

Actualment col·labora com a Màrqueting Manager en GEZE Ibèria a través del model d’Interim Management.

És sòcia de la XDESC des del 2016.

VEGEU LA SEVA FITXA

 

Mireia Cusidó

Ajuda a emprenedores, professionals i pimes a comunicar els seus productes i serveis de forma personalitzada, atractiva i optimitzada. Fa un acompanyament molt proper durant tot el procés de creació de la marca personal, la pàgina web i la gestió de les xarxes socials.

És llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i dissenyadora gràfica amb més de 25 anys d’experiència en l’àmbit publicitari. També s’ha especialitzat en Gestió de Comunitats Virtuals, Community Manager i Màrqueting i Comunicació 2.0 al Centre de Formació Europa Sur.

És Directora creativa i fundadora de Cusidó Disseny des d’on ofereix serveis en imatge corporativa, comunicació d’empresa i producte, disseny de packaging, disseny web i gestió de xarxes socials.

És sòcia i membre de la Junta de la XDESC des del 2020.

VEGEU LA SEVA FITXA


INFORMACIÓ PRÀCTICA

Modalitat: presencial
Dia: dijous 29 de febrer 2024
Hora: de 12h a 13:30h.
Lloc: al despatx de la XDESC. Plaça Barcelona, 17, 1a planta, Sant Cugat del Vallès. VEGEU MAPA.

Preu sòcies: gratuït.
Preu no sòcies: 15€.

Inscripció: oberta fins el 27 de febrer de 2024.
Places limitades: màxim 15 places disponibles!!!


Aprofita aquesta ocasió per a revisar la teva estratègia web i veure com pots millorar-la. Ens encantarà comptar amb la teva presència!

Date

29 febr. 2024
Expired!

Time

12:00 - 13:30

More Info

M'APUNTO!

Location

Despatx de la XDESC
Pça. Barcelona, 17, 1a planta, Sant Cugat del Vallès
M'APUNTO!
Back To Top