skip to Main Content
Matí saludable amb la XDESC

Wellness morning

Benvingudes sòcies i simpatitzants!

Aquest mes us portem una proposta molt saludable. Es tracta de dedicar-nos mig matí a la nostra salut i benestar, un tema que moltes vegades passem per alt o que posposem perquè sempre tenim una cosa més urgent a fer, oblidant que la nostra salut és el més important.

El teletreball i les restriccions en els nostres hàbits quotidians propicia que ens moguem menys. Està comprovat que fer exercici ens aporta nombrosos beneficis físics i mentals i ens omple d’energia. Per això us proposem aquesta trobada a l’aire lliure per posar-lo en pràctica.

De la mà de les nostres sòcies Inez del Prado* i Christin Jaesch** parlarem de Reiki i de la Quiropràctica des d’un punt de vista pràctic i dinàmic. Per això us convoquem a un matí revitalitzant en el qual realitzarem exercicis per recompondre el nostre cos i la nostra ment. Farem estiraments, treballarem algunes zones de l’esquena que solem castigar més –des de les cervicals fins a les lumbars–, corregirem les males postures, caminarem, conversarem i acabarem amb una meditació guiada per reconnectar-nos i compartir l’energia del grup.

La teva salut és el primer. Cuida’t, perquè tu ho vals!

 

*INEZ DEL PRADO
Fundadora de Reikinez, un espai per recarregar energies darrere de l’art i el poder del Reiki. Fa tractaments i ofereix acompanyament xamànic.
Com a fotògrafa, és experta en fotografia branding i familiar. Captarà la millor versió de tu i de la teva marca! Visita el seu web: www.inezdelprado.com
VEGEU LA SEVA FITXA AL DIRECTORI DE LA XDESC

**CHRISTINE JAESCH
Quiropràctica i propietària de la seva consulta, el Centre Quiropràctic Sant Cugat, dedicada a la salut i el benestar de la columna vertebral a través del cuidat quiropràctic. Per a més informació visita el seu web:
www.quiropracticosantcugat.com

No t’ho perdis!


INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dia: dijous 20 de maig.

Hora: 11 h.

Durada: 1-1:30 h aproximadament.

Lloc de trobada: prop de la Farmàcia Parc Central. Carrer de Manel Farrés, 95 (Sant Cugat del Vallès).

Preu: gratuït.

Inscripció: oberta fins el dimecres 19 de maig a les 19.00 h.

Recomanacions: tingues a punt…

  • Mascareta, per seguir les normes 😉
  • Aigua.
  • Calçat còmode.
  • Tovallola o estoreta per fer els exercicis.

Us esperem amb il·lusió. Fins molt aviat!!!!

Dia

20 maig 2021
Finalitzada!

Horari

11:00 - 13:00

Més informació

INSCRIURE'M

Lloc

Presencial
Tipus d'activitat
INSCRIURE'M

Next Occurrence

Back To Top