skip to Main Content

BETH
ROSELL MORENO

Equip directiu de la Xarxa
Beth Rosell. Equip directiu de la XDESC

Sóc una fan de la comunicació.  Des de petita, la literatura ha format part del meu imaginari i la meva personalitat oberta i sociable ha fomentat la meva vessant relacionada en la comunicació oral. Tot plegat un binomi curiós entre el meu món literari interior i la meva necessitat de comunicació exterior. Llegir, parlar i escriure són eixos de la meva personalitat. I per això, crec fermament en el poder del llenguatge com a estratègia de millora individual, professional i social.

També tinc una clara vocació de servei que juntament amb la meva passió per la comunicació s’ha concretat en l’àmbit de la docència i de l’acompanyament personal i acadèmic. Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona i Màster en Gestió i Planificació de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona, des del 2015  he impartit assignatures d’Estratègies Comunicatives, Lideratge, Gestió d’equips i Direcció de persones al Tecnocampus de Mataró-Maresme (UPF). A més,  he participat, i guanyat, Lligues de Debat de Secundària i he estat jutgessa en Lligues de Debat universitàries. Actualment, sóc Tutora Acadèmica dels graus universitaris d’Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i de Fisioteràpia. I des de fa més de 20 anys, també imparteixo matèries de llengua, literatura i oratòria a secundària.

Al 2019, vaig entrar en contacte amb el món del coaching i vaig tenir clar que tot el que era fins al moment es concretava en aquesta professió. Per això em vaig acreditar per la International Coaching Federation com a Executive Coach al 2020. I un any més tard vaig crear Beth Rosell Coach & Communication, amb seu a Sant Cugat. El meu projecte més personal. El que em fa sentir que tot el que he fet fins ara té un sentit. Un projecte amb una doble vessant: la del coaching tant per a joves i adolescents, com per a adults i la de l’oratòria, amb formacions d’estratègies comunicatives orals per a adults i empreses.

Des del 2021, formo part de la de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat, una associació que ha fet que em senti integrada al lloc on visc i on treballo i amb altres dones amb inquietuds semblants a les meves, amb ganes d’emprendre i de treballar per als seus projectes. I des del 2022, formo part de la seva Junta Directiva.

Back To Top