Skip to content

BETH
ROSELL MORENO

Equip directiu de la Xarxa
Beth Rosell. Coach i communicació

XARXES I LINKS

Sóc una fan de la comunicació.  Des de petita, la literatura ha format part del meu imaginari i la meva personalitat oberta i sociable ha fomentat la meva vessant relacionada en la comunicació oral. Tot plegat un binomi curiós entre el meu món literari interior i la meva necessitat de comunicació exterior. Llegir, parlar i escriure són eixos de la meva personalitat. I per això, crec fermament en el poder del llenguatge com a estratègia de millora individual, professional i social.

També tinc una clara vocació de servei que juntament amb la meva passió per la comunicació s’ha concretat en l’àmbit de la docència i de l’acompanyament personal i acadèmic. Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona i Màster en Gestió i Planificació de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona, des del 2015  he impartit assignatures d’Estratègies Comunicatives, Lideratge, Gestió d’equips i Direcció de persones al Tecnocampus de Mataró-Maresme (UPF). A més,  he participat, i guanyat, Lligues de Debat de Secundària i he estat jutgessa en Lligues de Debat universitàries. Actualment, sóc Tutora Acadèmica dels graus universitaris d’Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i de Fisioteràpia. I des de fa més de 20 anys, també imparteixo matèries de llengua, literatura i oratòria a secundària.

Al 2019, vaig entrar en contacte amb el món del coaching i vaig tenir clar que tot el que era fins al moment es concretava en aquesta professió. Per això em vaig acreditar per la International Coaching Federation com a Executive Coach al 2020. I un any més tard vaig crear Beth Rosell Coach & Communication, amb seu a Sant Cugat. El meu projecte més personal. El que em fa sentir que tot el que he fet fins ara té un sentit. Un projecte amb una doble vessant: la del coaching tant per a joves i adolescents, com per a adults i la de l’oratòria, amb formacions d’estratègies comunicatives orals per a adults i empreses.

Des del 2021, formo part de la de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat, una associació que ha fet que em senti integrada al lloc on visc i on treballo i amb altres dones amb inquietuds semblants a les meves, amb ganes d’emprendre i de treballar per als seus projectes. I des del 2022, formo part de la seva Junta Directiva.

Back To Top