skip to Main Content

INEZ
DEL PRADO

Vicepresidenta
Equip directiu de la Xarxa
Inez del Prado. Vicepresidenta de la XDESC

XARXES I LINKS

Inez del Prado Photography

INEZ
DEL PRADO

Vicepresidenta
Equip directiu de la Xarxa
Inez del Prado. Vicepresidenta de la XDESC

XARXES I LINKS

Inez del Prado Photography

XARXES I LINKS

Reikinez

EMAIL | reikinez@gmail.com

EMAIL GENERAL | inezdelprado@gmail.com

Sóc fotògrafa holandesa

Tinc la visió nòrdica, que li dóna el toc especial a la meva obra artística. La meva mirada sempre es transforma en imatges boniques. M’inspira molt la llum natural. Els meus clients em diuen que tinc un do: soc capaç de veure l’ànima de la gent i captar-la amb la meva càmera. Per a mi, aquest és un procés molt natural. La meva empresa és Inez del Prado Photography.

 

Sóc autodidacta

Tenia 13 anys quan vaig aconseguir la meva primera càmera dels meus pares. Aquí va començar el desenvolupament de la meva signatura fotogràfica.

Molts anys després, la compra d’una càmera professional (regal del meu marit) va ser el primer pas per establir-me com a fotògrafa professional. Les tasques van sortir de manera natural. Es centraven en la fotografia familiar, els retrats, les festes i els festivals. Ara s’ha ampliat a la fotografia de marca, els retrats corporatius, la fotografia de productes i molt més. Tinc molta empatia i em sento lliure tant a les sessions familiars com a les corporatives.

 

Entre feina i viatges

La meva carrera va començar als Països Baixos amb estudis de turisme.

A Amsterdam vaig adquirir grans experiències laborals en el món dels negocis i, finalment, vaig representar artistes en una agència de renom per a il·lustradors. I vaig fer un treball amb World Press Photo. Aquest va ser el meu primer pas professional en el món creatiu.

I entre feines m’agradava l’aventura de viatjar.

Els meus llargs viatges amb motxilla van ser a Bolívia, les illes menys conegudes d’Indonèsia i Laos, quan les fronteres s’hi acabaven d’obrir. L’element més pesat de la motxilla sempre era la meva càmera.

 

La mudança

Al 2010 es va complir el meu desig de traslladar-me amb la meva família des d’Amsterdam al sud d’Europa. I m’he consolidat com a fotògrafa autònoma a Sant Cugat. Aquí, amb l’ajut de nous amics i col·legues, m’he desenvolupat com a empresària independent i he après la importància de la creació de xarxes per fer créixer els nostres negocis.

 

Reikinez

A la recerca del creixement espiritual m’he inspirat en l’art i el poder del Reiki. M’he format com a Reiki Practikant i al 2020 he fundat la meva pròpia consulta al costat de Inez del Prado Photography: Reikinez, on faig tractaments de Reiki i organitzo cursos.

 

Inspiració

La trobo quan estic amb cavalls i gaudint de les belles muntanyes i costes espanyoles amb el meu gos i la meva família.

 

També…

Sóc responsable de “Documentació Gràfica” per Edbuilding Capsules Educatives, com a membre de l’equip directiu. I formo part de l’equip Líder Imperfecto amb “Image expert & Trainer”.

 

XDESC

Sense poder imaginar que crearíem una xarxa tan bonica, estic orgullosa de dir que sóc una de les fundadores de la XDESC. Dones apassionades que es van reunir per primera vegada al 2016. És un projecte que es va emprendre a Sant Cugat, que m’ha ajudat a integrar-me personalment i professionalment a Catalunya, i que està tant dirigit a generar treball com a generar col·laboracions fructíferes.

La meva passió és ajudar les emprenedores a treballar el seu futur amb una actitud innovadora. Motivant-los a confiar en el seu projecte i a seguir la seva passió. Per a mi, XDESC és un lloc on les dones emprenedores es poden trobar i es desenvolupa la cooperació. Formo part de la junta com a Vicepresidenta.

XARXES I LINKS

Reikinez

EMAIL | reikinez@gmail.com

EMAIL GENERAL | inezdelprado@gmail.com

Back To Top