Skip to content

MIREIA
CUSIDÓ
DE HARO

Equip directiu de la Xarxa
Mireia cusidó. Equip directiu de la XDESC

XARXES I LINKS

Cusidó Disseny

Sempre m’he considerat una persona molt curiosa, alegre, creativa, intuitiva i amb moltes ganes d’aprendre. Em vaig llicenciar en periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 1996 i vaig combinar els meus estudis de comunicació amb totes aquelles assignatures que a mi m’apasionaven: la publicitat, marketing, copywritting, etc.

Sóc una apasionada de la comunicació, m’agrada ajudar a emprenedores que comencen el seu negoci en el seu procés de creació de marca o branding, desenvolupament d’elements gràfics corporatius, disseny de la seva web i gestió de les xarxes socials. Les acompanyo des del seus inicis fins que poden volar soles amb una marca consolidada i una identitat corporativa coherent.

M’agrada molt l’edició i la redacció de textos periodístics o publicitaris. Sóc una fanàtica de les errades ortogràfiques… quasi malaltís.

Vaig treballar a l’estudi de disseny Cusidó Comella S.A. durant més de 20 anys fins que em vaig liar la manta al cap per emprendre jo sola. Durant els meus anys a l’estudi vaig perfeccionar la maquetació (la meva altre passió) amb el disseny d’infinits catàlegs, opuscles, flyers, memòries, revistes… a més a més del disseny de packaging (alimentació, farmàcia, papereria, industria de la construcció, perfumeria…).

Farà ja uns 8 anys que lidero CUSIDÓ DISSENY i des de farà poc temps m’he incorporat a la Junta de la XDESC. Ha estat una experiència molt positiva i m’ha aportat oportunitats de negoci molt interessants i amb dones molt professionals. A més a més, m’emporto grans amigues.

M’agrada realitzar dissenys frescos, moderns i optimistes. M’adapto a les necessitats dels meus clients, siguin petits, mitjans o grans… tots són importants!

XARXES

Mireia Cusidó

Back To Top