skip to Main Content
Sandra Mill. Coaching conductual

Sandra Mill

He aconseguit la meva satisfacció personal ajudant als altres i això m'ha portat a dedicar-me al coaching. Les meves experiències vitals juntament amb els coneixements adquirits han fet de mi una coach vocacional. Especialitzada en apoderament femení, autoestima, estrès i ansietat.
Meritxell Margarit, Coaching personal i professional

Meritxell Margarit

Coach experta a "posar ordre" amb eines com la PNL, Gestalt i Metafísica Xinesa. Maximitza el teu potencial professional i personal. Canvia la manera de percebre un obstacle i descobriràs noves oportunitats per a assolir l'objectiu.

Cesca dos Santos

M’agrada molt compartir amb tu tots els meus tips de la cuina sostenible, aquella que pensa en l’aprofitament dels aliments a la llar, en el consum responsable, en la selecció dels productes de proximitat, en omplir el rebost i la taula amb receptes senzilles, saludables i molt saboroses!
Ringana. Productes salud i bellesa

Anna Bordes

T'animo a conèixer una gamma de productes que no et deixen indiferent, per l'eficiència i per la cura del medi ambient, cuidant tots els detalls. I també t'animo a conèixer el sistema de negoci que et permet emprendre sense cost inicial i amb una cooperació entre nosaltres increïble.
Dental Vallès

Lidia Romero

Clínica Dental a Sant Cugat i a Mollet del Vallès especialitzada en alta tecnologia dental. Ens avalen més de 25 anys d’experiència i la confiança de més de 62.000 pacients.
Judit Mateu. Temps per tu

Judit Mateu Cochs

Acompanyo aquelles persones que volen introduir canvis a la seva vida, tant personals com professionals, ajudant-les a reconnectar amb el seu cos i el seu cor, per identificar l’origen del seu malestar, dels seus bloquejos, i recuperar el benestar físic, emocional, energètic i espiritual.
Alazne Aizpitarte. Terapia de parella

Alazne Aizpitarte

Servei especialitzat en teràpia de parella i promoció de relacions sanes. Amb aquesta missió, ofereixo teràpia de parella i individual (adolescents i adults), formació i serveis per a escoles i instituts.
Christin Jaesch. Especialista en quiropràctica

Christin Jaesch

Quiropràctica, dedicada a la salut de la columna vertebral. Una columna lliure de subluxacions ens permet rendir millor en les diferents àrees de la nostra vida, minvar l’estrès i guanyar vitalitat.

Àngels Llimargas

Soc especialista en estètica facial i assessora d'imatge personal per a dones de qualsevol edat, que vulguin sentir-se maques i naturals. Emprenedora, fundadora i gerent de la meva pròpia marca amb més de 30 anys d'experiència.
Back To Top