Skip to content
aQaSave. Tractament de l'aigua i l'aire

Ruth Canicio

Amb aQaSave, gaudeix d'un entorn més net i saludable: solucions efectives per purificar l'aigua i l'aire, millorant la teva qualitat de vida i respectant el planeta. Aposta per un futur verd.
Feel Good Coach i teràpies

Nicole van Gastel

Activa el teu potencial amb Feel Good Coach. Sóc la teva facilitadora d'hàbits per un estil de vida conscient. T'acompanyo en la teva transformació personal i professional a través de tècniques de coaching, mindfulness, PNL i hipnosi.
Eva Serrano. Medita la vida. Mindfulness

Eva Serrano

Em dedico a difondre les eines de Mindfulness que a mi em van ajudar a reduir l'estrès. En grup o individual. A particulars, empreses, fundacions i associacions. A escoles per a crear una societat més conscient, empàtica i compassiva.
Sandra Mill. Coaching conductual

Sandra Mill

He aconseguit la meva satisfacció personal ajudant als altres i això m'ha portat a dedicar-me al coaching. Les meves experiències vitals juntament amb els coneixements adquirits han fet de mi una coach vocacional. Especialitzada en apoderament femení, autoestima, estrès i ansietat i en d'assetjament laboral i escolar.
Meritxell Margarit, Coaching personal i professional

Meritxell Margarit

Coach experta a "posar ordre" amb eines com la PNL, Gestalt i Metafísica Xinesa. Maximitza el teu potencial professional i personal. Canvia la manera de percebre un obstacle i descobriràs noves oportunitats per a assolir l'objectiu.

Cesca dos Santos

M’agrada molt compartir amb tu tots els meus tips de la cuina sostenible, aquella que pensa en l’aprofitament dels aliments a la llar, en el consum responsable, en la selecció dels productes de proximitat, en omplir el rebost i la taula amb receptes senzilles, saludables i molt saboroses!
Ringana. Productes salud i bellesa

Anna Bordes

T'animo a conèixer una gamma de productes que no et deixen indiferent, per l'eficiència i per la cura del medi ambient, cuidant tots els detalls. I també t'animo a conèixer el sistema de negoci que et permet emprendre sense cost inicial i amb una cooperació entre nosaltres increïble.
Dental Vallès

Lidia Romero

Clínica Dental a Sant Cugat i a Mollet del Vallès especialitzada en alta tecnologia dental. Ens avalen més de 25 anys d’experiència i la confiança de més de 62.000 pacients.
Judit Mateu. Temps per tu

Judit Mateu Cochs

Acompanyo aquelles persones que volen introduir canvis a la seva vida, tant personals com professionals, ajudant-les a reconnectar amb el seu cos i el seu cor, per identificar l’origen del seu malestar, dels seus bloquejos, i recuperar el benestar físic, emocional, energètic i espiritual.
Alazne Aizpitarte. Terapia de parella

Alazne Aizpitarte

Servei especialitzat en teràpia de parella i promoció de relacions sanes. Amb aquesta missió, ofereixo teràpia de parella i individual (adolescents i adults), formació i serveis per a escoles i instituts.
Christin Jaesch. Especialista en quiropràctica

Christin Jaesch

Quiropràctica, dedicada a la salut de la columna vertebral. Una columna lliure de subluxacions ens permet rendir millor en les diferents àrees de la nostra vida, minvar l’estrès i guanyar vitalitat.
Àngels Llimargas. Assessora en marca personal. Mètode Eikóna

Àngels Llimargas

Imatge de marca personal. Comunicació no verbal. Coaching sistèmic & Constel·lacions familiars. "Passa a l'acció, per a ser visible”. Assessoro i ajudo a dones que volen ser visibles passant a l'acció amb motivació i projectant el que volen ser en coherència amb si mateixes”.
Back To Top