skip to Main Content
Cercle de mares Qgat. Marta Salazar

Marta Salazar

La maternitat no és fàcil, però és molt més amable si ho fem en comunitat. Hem creat un espai per compartir, sentir i acompanyar. Grups d'embaràs, postpart, lactància, criança i dol.
Judit Mateu. Temps per tu

Judit Mateu Cochs

Acompanyo aquelles persones que volen introduir canvis a la seva vida, tant personals com professionals, ajudant-les a reconnectar amb el seu cos i el seu cor, per identificar l’origen del seu malestar, dels seus bloquejos, i recuperar el benestar físic, emocional, energètic i espiritual.
Alazne Aizpitarte. Terapia de parella

Alazne Aizpitarte

Servei especialitzat en teràpia de parella i promoció de relacions sanes. Amb aquesta missió, ofereixo teràpia de parella i individual (adolescents i adults), formació i serveis per a escoles i instituts.
Christin Jaesch. Especialista en quiropràctica

Christin Jaesch

Quiropràctica, dedicada a la salut de la columna vertebral. Una columna lliure de subluxacions ens permet rendir millor en les diferents àrees de la nostra vida, minvar l’estrès i guanyar vitalitat.

Àngels Llimargas

Soc especialista en estètica facial i assessora d'imatge personal per a dones de qualsevol edat, que vulguin sentir-se maques i naturals. Emprenedora, fundadora i gerent de la meva pròpia marca amb més de 30 anys d'experiència.
Back To Top