skip to Main Content
Judit Sorribes. Consultoria en Linkedin

Judit Sorribes

Compta amb mi per a millorar les teves vendes, aprendre a prospectar de manera eficaç i crear la teva marca personal a LinkedIn – Formació a empreses – Consultoria personalitzada – Vendes
Maria Vancells. Disseny, web, xarxes, formació

Maria Vancells

Des d'Amiaire Bcn t'oferim una solució global en la creació de la teva marca, tant personal com professional. T'acompanyem en tot el procés de creació del teu projecte: logotip, targetes, catàlegs, etc., web, botiga en línia i gestió i generació de continguts per a les xarxes socials. Oferim formació per a empresa, escoles i classes particulars.
Ester Ballart. Màrqueting digital. Àmbit educatiu

Ester Ballart

Màrqueting digital per a emprenedores, PYMES y empreses de l’àmbit educatiu. Ajudo que les empreses augmentin els seus clients, dialogant amb la seva comunitat. Això s’aconsegueix amb una major presència a les Xarxes Socials i un bon SEO.
Cusidó Disseny

Mireia Cusidó

Ajudo a emprenedores, professionals i pimes a comunicar els seus productes i serveis de forma personalitzada, atractiva, creativa, eficaç i optimitzada. Acompanyo durant tot el procés de la creació del logo o marca personal fins el disseny de la pàgina web i gestió de les xarxes socials d'una forma molt propera.
Back To Top