Skip to content

LOUISE SCHUBERT

Coach / Consultoria / Formació
Sant Cugat, Barcelona, àmbit local i internacional
Louise Schubert. Consultoria de professionals i d'empresa

DESCRIPCIÓ

Estic especialitzada en el desenvolupament i creixement de les persones en les diferents etapes de la seva vida professional.

PER A LA DONA PROFESSIONAL:

  • Gestió de situacions de canvi i dificultat
  • Tenir cura d’un mateix
  • Gestió del temps
  • Peer Mentoring

Acompanyo a les dones empresàries i emprenedores a gestionar els diferents aspectes professionals i personals de la seva vida a mesura que van apareixent nous reptes. Els meus tallers estan especialment orientats a aquelles persones que es troben lluitant amb l’estrès i la incertesa dels últims temps.

Com a coach en resiliència, t’ajudo a desenvolupar les habilitats necessàries per a fer front a les situacions difícils, sortir dels possibles bloquejos mentals, recuperar la teva iniciativa i passar a l’acció.

També organitzo i dirigeixo grups de Peer Mentoring on professionals de diferents sectors comparteixen problemes i situacions del seu dia a dia i el grup aporta les possibles solucions basades en la seva experiència. D’aquesta manera, fomenten el desenvolupament d’habilitats i competències professionals.

 

PER A LA TEVA EMPRESA:

  • Lideratge i recursos humans
  • Mentoring intern

Dono suport a teva organització o empresa per a millorar el lideratge i la gestió dels teus recursos humans.

Acompanyo a cadascun dels membres del teu equip en el seu procés d’aprenentatge personal.

Mentoring intern

Si necessites un canvi generacional en la teva empresa, et recomano els meus tallers de mentoring on preparo als professionals experimentats per al seu rol de mentor i als joves professionals que emprenen el seu camí professional, per a ser mentees (deixebles o tutoritzats).

 

ALGUNA COSA SOBRE MI

He nascut al Regne Unit. Tinc més de 35 anys d’experiència en formació, aprenentatge i desenvolupament professional. A més de l’anglès, parlo castellà, francès, alemany i català conversacional. Treballo en molts sectors diferents tant a l’àmbit local com internacional.

Louise Schubert. Coach personal i d'empresa

DADES DE CONTACTE

LOUISE SCHUBERT

+34 607 737 255
Loogo Schubert Consulting
+34 607 737 255
Back To Top