Skip to content
Curs Parlar en públic. Beth Rosell. XDESC

CURS – Estratègies comunicatives per a parlar en públic

En aquest curs de 8 hores aprendràs les estratègies bàsiques d’oratòria per aplicar-les a les teves intervencions públiques.

Temari del curs.

  1. Saber dir.  Transmetre conceptes i emocions amb la paraula.
  2. Més enllà de la paraula. El llenguatge paraverbal.
  3. Marca la diferència. Comunicació no verbal.
  4. I ara tu. Posada en acció de l’après durant el curs.

Totes les sessions tenen un inici teòric seguit d’unes dinàmiques per tal d’aplicar el que s’ha après. És un curs eminenment pràctic i individualitzat. Ràpidament integraràs els nous coneixements en les teves exposicions públiques.

El curs serà impartit per la Elisabeth Rosell. Ella mateix es presenta.

Hola! soc Elisabeth Rosell, però prefereixo que em diguis Beth. M’agrada escoltar, compartir, aprendre i envoltar-me d’alegria i bon humor.

Soc Coach formada amb el programa ACTP, acreditat per la ICF (International Coaching Federation) i Licensed Practitioner of NLP® certificat internacionalment per The Society of NLPTM

Amb més de 3.000 alumnes, entre secundària i universitat, més de 700 acompanyaments de joves i adolescents i més de 20 anys treballant amb ells, puc dir que conec profundament la seva realitat, els seus somnis i les seves preocupacions.

També tinc una àmplia experiència en el món de la comunicació oral. Sóc professora d’oratòria per a adolescents i universitaris i he participat i guanyat diverses lligues de debat de secundària actuant com a capitana d’equip. A més a més de ser jutge a les Lligues de Debat universitàries.

La meva formació acadèmica, Màster en Planifació i Gestió de l’Educació –especialitat en direcció de centres educatius– per a la UAB i els anys de docència universitària a l’àmbit de la direcció de persones i talents, em permeten poder acompanyar a centres educatius i a persones en els seus procesos interns de transformació i millora.

Volem donar-te una formació propera, dinàmica, interactiva i molt participativa, per això hem limitat les places a 12, i seran en ordre estricte d’inscripció.


INFORMACIÓ D’UTILITAT

Modalitat: presencial
Duració: 4 sessions de 2h. Total: 8h
Dies: els següents divendres: 25 de març, 1, 8 i 22 d’abril
Horari: divendres de 11:30 a 13:30h
Inici: 25 març
Lloc: al despatx de la XDESC. Pça. Barcelona, 17, 1a planta, Sant Cugat del Vallès

Matrícula: oberta
Màxim: 12 participants

Preu sòcies: 65€
Preu no sòcies: 85€

 

Date

25 març 2022
Expired!

Time

11:30

Cost

65,00€

More Info

INSCRIURE'M

Location

Presencial
Category
INSCRIURE'M
Back To Top