Skip to content
Curs Smart Beauty. Àngels Llimargues

CURS – Smart Beauty

CREA LA TEVA MILLOR IMATGE COM A EINA DE COMUNICACIÓ I LIDERATGE

«ET SENTIRÁS UNA NOVA DONA I EMPODERADA»

Aquest curs està pensat i dissenyat especialment per a tu, perquè ets una dona fantàstica i meravellosa que vol conèixer les eines comunicatives en Llenguatge No Verbal per tal d’aconseguir objectius professionals, personals i de lideratge. Et coneixeràs més a tu mateixa i als demés, i sobre tot als teus clients.

La percepció de la imatge personal consisteix en un procés de comunicació en el que l’emissor transmet uns senyals o codis que són rebuts per un receptor que els interpreta.

És un taller teòric i pràctic de 8 hores de duració en el qual aprendràs a descobrir i potenciar la teva autèntica bellesa i estil per aconseguir objectius professionals, personals i de lideratge.

Les sessions tenen una part teòrica i una pràctica.

Temari del curs:

1a Sessió: Psicomorfologia facial. Coneix-te a tu mateixa i aprèn a conèixer als altres.

2a Sessió: Imatge Personal i impressió. Els Colors. El meu color perfecte. El llenguatge del color com a eina de comunicació i lideratge. Estil, formes, línies, volums, siluetes. Descobriràs com potenciar la teva silueta.

3a Sessió: Llenguatge No Verbal Postural. Elegància. En aquest taller és ideal venir vestida amb la roba del teu outfit amb el que tinguis més dubtes i amb complements com collarets, mocadors, etc. Porta sabates de taló i planes, barret si en tens, una jaqueta o abric i un bolso.

4a Sessió: Automaquillatge i Automassatge de bellesa. Aprèn a potenciar la teva pròpia bellesa i cuidar la teva pell. En aquesta sessió és imprescindible que porteu els vostres estris personals de maquillatge i cosmètica a més d’un mirall de sobretaula per fer la pràctica.


El curs serà impartit per l’Àngels Llimargas.

Hola! Sóc l’Àngels Llimargas, especialista en Estètica, Imatge Personal i Coach Sistèmica.

Vaig néixer en el món de l’estètica i la bellesa, vaig rebre l’herència per part de la meva àvia materna i la meva mare, i ho porto a la sang.

M’apassiona el meu món i m’agrada ensenyar les eines necessàries i ocultes que hi ha en cada un dels elements que composen la nostra imatge i que es treballen per obtenir resultats.

Sóc docent i consultora titulada pel Ministeri d’Educació i Ciència en Estètica i Bellesa, Màster d’Assessors d’Imatge, Formació en Protocol i Habilitats Socials, Maquilladora professional i de passarel·les, Psicomorfòloga i Coaching Sistèmic Transaccional entre altres especialitats relacionades amb el meu àmbit professional. Així com Conferenciant Nacional i Internacional sobre la Imatge personal i Lideratge Polític.

Sóc una dona emprenedora, inquieta i sempre amb ganes d’aprendre coses noves, m’agrada compartir, fer noves amistats i cultivar les que ja tinc.

La meva trajectòria professional és molt llarga. Actualment tinc la meva empresa ONCOACH, Beauty & Life Coach 360º que està dedicada a posar a les dones guapes i empoderar-les.

La meva feina la combino com a docent en el Màster Internacional de Comunicació Política de la Universitat Autònoma i amb la Universitat EUHT de Sant Pol de Mar en el Grau Universitari formant a futurs directors d’hotels en Imatge personal, Llenguatge No verbal i Protocol.

Com podeu veure, m’encanta el que faig i sé el poder que té la Imatge i Comunicació en l’àmbit d’empresarial i personal. Per això us vull transmetre els meus coneixements perquè aconseguiu l’èxit.

Us hi espero!!!

Volem donar-te una formació propera, dinàmica, interactiva i molt participativa, per això hem limitat les places a 12, i seran en ordre estricte d’inscripció.


INFORMACIÓ D’UTILITAT

Modalitat: presencial
Duració: 4 sessions de 2h. Total: 8h
Dies: els següents divendres: 6, 13, 20 i 27 de maig
Horari: divendres de 11:30 a 13:30h
Inici: 6 de maig
Lloc: al despatx de la XDESC. Pça. Barcelona, 17, 1a planta, Sant Cugat del Vallès

Matrícula: oberta fins el 2 de maig a les 18h.
Màxim: 12 participants

Preu sòcies: 65€
Preu no sòcies: 85€

 

Date

06 - 27 maig 2022
Expired!

Time

11:30 - 13:30

Cost

65,00€

More Info

INSCRIURE'M

Location

Despatx de la XDESC
Pça. Barcelona, 17, 1a planta, Sant Cugat del Vallès
Category
INSCRIURE'M
Back To Top