skip to Main Content
Grups de mentoring. XDESC

Grups de Mentoring – A partir d’abril

Sessions virtuals via Zoom!!!

Com ja sabeu, a la XDESC res no ens atura 😉 Continuem amb les nostres activitats i propostes de manera virtual per donar-vos suport en aquest moments on és tan necessari ser creatiu i disposar de bons recursos per no aturar-nos.

A la XDESC sabem com és d’important tenir un grup d’acompanyament quan decideixes emprendre, quan inicies un projecte o el vols mantenir “saludable”. És per això que a la Xarxa de Dones Emprenedores iniciem dinàmiques de Mentoring de la mà de la nostra sòcia i experta Louise Schubert*.

T’esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d’adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

Us recordem la informació.


TENS AQUESTES NECESSITATS?

Vols pertànyer a grup de confiança per compartir i aprendre juntes?

Vols sentir-te acompanyada enfront dels teus reptes, descobrir punts en comú amb altres i tenir un lloc on celebrar els èxits ?

Vols tenir l’espai per demanar ajuda o suport moral en moments de dubte en un ambient segur?

Vols aprendre de les experiències de les teves companyes, aprendre a demanar ajuda i tenir l’oportunitat de rebre feedback honest ?

Vols trobar nous models de pensament i aprendre a escoltar en profunditat?

Vols observar el teu creixement i el de les altres com a resultat de la bona feina realitzada conjuntament?

Ara la XDESC te’n dona l’oportunitat! Participa en un grup de Mentoring que es realitzarà un cop al mes i durant sis mesos a la seu de la XDESC.


QUÈ ÉS UN GRUP DE PEER MENTORING?

De quatre fins a vuit professionals, amb experiència, formen un grup de Peer Mentoring i sempre són acompanyades per un coach / Mentor professional. Es reuneixen per portar els seus casos i dubtes professionals i s’aprèn de cada contribució. S’aprèn a donar feedback i a rebre-ho, a escoltar idees completament diferents i a tenir una altra visió sobre els problemes.

També se celebren els èxits juntes. Sempre es treballa amb un compromís d’estricta confidencialitat.

El grup utilitza una àmplia gamma de processos estructurats, que exploten els recursos dins de el grup per fomentar l’habilitat d’aprendre a partir de l’experiència.

Els processos són altament efectius i fàcils d’utilitzar. El resultat que s’obté és un entorn educatiu extremadament ric i un increment d’efectivitat professional.


SOBRE LOUISE SHUBERT*

MSc, EIA, ACOS, CIPD, coach executiva, mentora, supervisora de coaches i consultora organitzacional. Té àmplia experiència treballant amb empreses, instituts científics, escoles de negoci i consultories, donant suport al desenvolupament d’habilitats de lideratge, a l’exercici dels equips i el canvi organitzacional. De nacionalitat britànica, a més de l’anglès, domina el castellà, el francès i l’alemany. Acreditada amb el EMCC (European Mentoring and Coaching Council) com a “Sènior Practitioner” i assessora de candidats d’acreditació dins de la mateixa associació.


INFORMACIÓ PRÀCTICA

Inici: Començarà la primera setmana d’abril.

Núm. de sessions: 6, que es realitzaran un cop cada 15 dies de forma virtual.

HORARIS: A escollir en el formulari quan facis la inscripció.

Horari de matí: Divendres de 9.30 a 12.30 h. (3 hores cada sessió).

Horari de tarda: Dijous de 16.00 a 19.00 h (3 hores cada sessió).

PREUS: (Aprofita ara. El preu és especial per a aquesta ocasió!!! El real seria de 150 € per a les sòcies i de 225 € per les no sòcies).

Preu sòcies: 60 € (18 hores de mentoring en total).

Preu no sòcies: 90 € (18 hores de mentoring en total).

Lloc: Sessions virtuals via l’aplicació Zoom. Una eina que t’agradarà molt!

Accés a les sessions virtuals: S’enviarà l’enllaç d’accés per correu a totes les inscrites, juntament amb les instruccions necessàries per a la connexió.

Inscripció: Oberta fins el 31 de març.


INSTRUCCIONS PER ACCEDIR A L’APLICACIÓ ZOOM

Farem servir el programa gratuït Zoom. Si no ho l’has fet servir mai, t’expliquem com fer-ho. Et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

PASSOS:

 1. Per instal·lar Zoom, segueix aquest enllaç (https://zoom.us/).
 2. A la barra negra superior, fes clic a Recursos> Descarregar el client de Zoom.
 3. Un cop descarregat l’arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d’instal·lació.
 4. Un cop estigui instal·lat, només has de esperar el mateix dia de cada sessió quan t’enviarem un enllaç per correu des d’0n podràs accedir-hi.
 5. Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.
 6. Cliques a el botó de “Unir-se amb l’àudio compartit” i ja està.
 7. Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. No ho encenguis, si us plau, és per evitar interferències.
 8. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.
 9. Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.
 10. Et recomanem que, si pots, assisteixis a la reunió des de l’ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perdis part de l’ ‘ambient’ del grup.
 11. Busca un lloc tranquil a casa, si t’és possible, per poder gaudir plenament de la sessió i que sigui una “Trobada” molt especial.

Dia

03 abr. 2020
Finalitzada!

Horari

09:30 - 13:30

Preu

60€ sòcies - 90€ no sòcies
Tipus d'activitat

Amb la col·laboració de

Louise Schubert
Louise Schubert
Back To Top