skip to Main Content
Xerrada-Instagram eina útil. XDESC

XERRADA – Instagram, una eina útil per a emprenedores

T’has plantejat mai utilitzar Instagram com a eina per incrementar les teves vendes?

Volem descobrir-vos un nou punt de vista d’Instagram, perquè no només és una xarxa divertida on posar stories amb imatges i vídeos participatius, és una potent eina de màrqueting per a les empreses grans, mitjanes, petites i per a emprenedors/res.

Per això des de la XDESC et convidem a que t’apuntis a la xerrada virtual Instagram una eina útil per a emprenedores que donarà Mònica Lorenzo*, especialista en tècniques de Social Selling, Growth Hacking i generació de continguts.

És molt fàcil participar. A cada trobada en som més!

T’esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d’adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.


SOBRE MÒNICA LORENZO

Think&Else, agència especialitzada en estratègia de la comunicació i activació de projectes on line y off line, ofereix aquesta xerrada de la mà de Mònica Lorenzo.

Mònica Lorenzo, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Ramon Llull, Fundació Blanquerna i diplomada en Art i Disseny a La Massana (UB), compta amb més de 8 anys d’experiència com a consultora en Comunicació estratègica i Màrqueting digital.

S’ha especialitzat en tècniques de Social Selling, Growth Hacking i generació de continguts. És docent en universitats: La Industrial, LCI, CETT, i formadora pel projecte Marketing Digital para el sector industrial de Barcelona Activa.


INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dia: 26 de maig.

Hora: 12.00 h.

Preu sòcies: gratuït.

Preu no sòcies: 5 €.

Lloc: Sessions virtuals via l’aplicació Zoom. Una eina que t’agradarà molt!

Accés a les sessions virtuals: El dia abans enviarem l’enllaç d’accés a la sala virtual de ZOOM, via INSCRIBIRME, a totes les inscrites, juntament amb les instruccions necessàries per a la connexió.

Inscripció: Oberta fins el dilluns 25 de maig a les 19.00 h.

I SI NO POTS ASSISTIR, APUNTA’T IGUAL I REBRÀS LA GRAVACIÓ SENCERA DE LA TROBADA AL TEU MAIL.


INSTRUCCIONS PER ACCEDIR A L’APLICACIÓ ZOOM

Farem servir el programa gratuït Zoom. Si no ho l’has fet servir mai, t’expliquem com fer-ho. Et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

PASSOS:

 1. Per instal·lar Zoom, segueix aquest enllaç (https://zoom.us/).
 2. A la barra negra superior, fes clic a Recursos> Descarregar el client de Zoom.
 3. Un cop descarregat l’arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d’instal·lació.
 4. Un cop estigui instal·lat, només has d’esperar el mateix dia de cada sessió quan t’enviarem un ENLLAÇ D’ACCÉS per correu, des d’0n podràs accedir-hi.
 5. Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.
 6. Cliques a el botó de “Unir-se amb l’àudio compartit” i ja està.
 7. Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. No ho encenguis, si us plau, és per evitar interferències.
 8. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.
 9. Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i resulta més proper i divertit.
 10. Et recomanem que, si pots, assisteixis a la reunió des de l’ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perdis part de l’ambient del grup.
 11. Busca un lloc tranquil a casa, si t’és possible, per poder gaudir plenament de la sessió i que sigui una “Trobada” molt especial.

Dia

26 maig 2020
Finalitzada!

Horari

12:00 - 12:00

Preu

0€ Sòcies / 5€ No sòcies
Tipus d'activitat

Amb la col·laboració de

Mònica Lorenzo
Mònica Lorenzo

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top