skip to Main Content
Beth Rosell. Coach De Joves, Adolescents I Dones

Beth Rosell

Vols ajudar el teu fill o filla jove o adolescent i no saps com? Potser ets tu qui necessita fer un tomb a la seva vida? Un procés de coaching et pot ajudar.
Habilidades De Liderazgo

Marisa Iturbide

Workshops. Auto Liderazgo: capacidad de influencia intencionada y consciente sobre los propios pensamientos, emociones y conductas con el objetivo de alcanzar las metas propuestas.
Consulta De Cristina Garcia. Diet Coach

Cristina Garcia

Dietista, Coach Nutricional, Nutrició esportiva i docent. Aconseguir un objectiu nutricional és un procés on hi intervenen diversos factors. Farem el camí de manera totalment individualitzada i enfocada a aconseguir la fita.
Àngels Llimargas. Coach I Formadora De Bellesa I Imatge

Àngels Llimargas

T'ajudaré a trobar el teu estil propi assessorant-te sobre la teva imatge personal i cures de bellesa, sent fidel a tu mateixa i empoderant-te com a dona per transmetre els teus valors i necessitats personals. He incorporat una nova categoria dedicada a la imatge i bellesa de la dona oncològica.
Lourdes Torres. Cuinera

Lourdes Torres

He ajudat a diverses desenes d'amigues i conegudes a millorar la forma en què s'alimenten i administren els seus pressupostos i el seu temps. Ara vull ajudar-te a tu també a menjar de manera més saludable!
Rosa Feijóo. Consultora De Empresa

Rosa Feijóo

T'ajudo i treballo amb tu per fer que la teva empresa, sigui com sigui, tingui millors resultats i beneficis, optimitzant els recursos disponibles.
Marta Fàbregas. Fotògrafa. Artista

Marta Fàbregas

T'ajudo a vendre a través de la imatge. Tot el que la teva empesa necessita per explicar allò que el fa únic. Retrat, fotografia de producte, publicitaria, reportatge, instal·lacions, vídeos.
Back To Top