skip to Main Content
Amanda Vivanco. Consultora. Gestió D'empresa

Amanda Vivanco

La meva missió és fer realitat els teus somnis i objectius empresarials. T'acompanyo en l'anàlisi i definició del model de negoci en començar de zero, així com a la millora de projectes en funcionament.
INR Consultoria Viatges

Roser Ramos

IMR VIATGES, especialistes en viatges corporatius i de vacances, a mida. Professionals amb més de 30 anys d'experiència.
La Hipercalórica. Comunicació

Anna Hernando

Donem suport a marques, professionals independents i a empreses en la creació d'estratègies de comunicació i màrqueting, el disseny i desenvolupament de campanyes i llançaments de productes i serveis digitals, la gestió de xarxes socials i esdeveniments, etc.
Habilidades De Liderazgo

Marisa Iturbide

Workshops. Auto Liderazgo: capacidad de influencia intencionada y consciente sobre los propios pensamientos, emociones y conductas con el objetivo de alcanzar las metas propuestas.
Ma José García. Conservadora De Patrimoni

María José Garcia

Ajudem, tant a particulars com a institucions públiques, a recuperar i posar en valor el patrimoni cultural.
Rosa Feijóo. Consultora De Empresa

Rosa Feijóo

T'ajudo i treballo amb tu per fer que la teva empresa, sigui com sigui, tingui millors resultats i beneficis, optimitzant els recursos disponibles.
Blanca Marqués. Marketing Digital. Diseño Web

Blanca Marqués

Et facilito les eines imprescindibles per començar el teu negoci online: la teva web i l'estratègia de màrqueting digital necessària. T'acompanyo en tot el procés i t'assessoro perquè continuïs creixent.
Back To Top